BMáté írta:Egy új vitatéma felvetéseként a ma a Kossuth téren történtekre reagálnék. Az, hogy kifütyülik Orbán Viktort egy dolog, a politikai vélemény kifejezésének egy módja, lehet, szabad, ellenzékre és ellenkező véleményre szükség van. DE Adzrej Duda beszéde alatt miért volt erre szükség? Nem értenek egyet a lengyel köztársasági elnök véleményével, vagy miért? Nem Orbán Viktor, hanem Magyarország vendégeként érkezett. Ez a legalpáribb viselkedés, amit tanúsítani lehet, mutatja egyes ellenzéki csoportok (nem az egész ellenzék) politikai hozzállását, és vitaképességét....na meg értelmi szintjét. Személy szerint ezt a viselkedést felháborítónak tartom.Pont emiatt vagyok én -ahogy szoktam magam hívni- "független ellenzéki".
Szívemből gyűlölöm a jelenlegi kormánypártot, azonosulni képtelen lennék velük bármikor, de ha a jelenlegi ellenzék (=baloldal, mert a Jobbikot el sem ismerem, mint pártot) tagja/pártolója lennék, kb. lesülne a képemről a bőr. Ez az egész csak egy életképtelen, szétesett baloldal vergődése, néhány fanatikus követőjükkel.
Kb. semmi eszközt nem tudnak felmutatni, amivel legyőzhetnék a Fideszt, mert ilyesmire pazarolják az energiáikat (
Egy szó mint száz, gáz. De tényleg. Egy helyben topogunk, semmi életképes alternatíva Orbán helyett, talán ez lesz a vesztünk- és az egészért az ellenzék vonható csak felelősségre!