RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#16054  Szerző: LuciFerko

nameg alig van stereo csatorna..
 #15859  Szerző: Attis

De jó, h ez a lehúzó cég pár hónap múlva repül tőlünk... Új előfizetőknek ez+az... Nem baj, ha nem kell a pénzünk, van másik cég.. :D
 #15832  Szerző: mlaszlo

jeek írta:Hm, Hm. ÁSZF-ben nem látok utalást arra, hogy májusig kéne megemelni a sebességet, ez sztem. egyértelműen egyoldalú szerződés-szegés a szolgálató részéről, ha csak május végiig tudnak emelni akkor a június ÁSZF-be kellett volna rakni az új csomagokat.
Sajnos volt márciusban egy apróbb ÁSZF módosítás, amikor bekerült a csomagok sávszélességei után a következő mondat:
A sebességnövelés a hálózat folyamatos fejlesztése útján, fokozatosan kerül megvalósításra, 2009. május 31-ig.
http://www.upc.hu/pdf/internet_ASZF_20090401.pdf
Viszont hogy ez a módosítás szabályos volt-e azt nem tudom.
 #15829  Szerző: tomee87

Hm, Hm. ÁSZF-ben nem látok utalást arra, hogy májusig kéne megemelni a sebességet, ez sztem. egyértelműen egyoldalú szerződés-szegés a szolgálató részéről, ha csak május végiig tudnak emelni akkor a június ÁSZF-be kellett volna rakni az új csomagokat.
 #15823  Szerző: djlacee

:shoot:
 #15786  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:http://index.hu/tech/uzlet/2009/03/31/1 ... z_upc-nel/

Április 1-jétől változatlan előfizetési díjak mellett jelentősen tovább növeli kábeles internet-csomagjainak sebességét a UPC Magyarország. A csomagok nagy részében a jelenlegi letöltési sebesség automatikusan megduplázódik. Az elérhető legnagyobb sávszélesség 30 megabitre nő, de még idén jön a 120 megabites ultragyors netszolgáltatás is.

Speciel én reggel lemértem otthon, és még mindig 2Mbitet hozott csak...
Sajnos lehet, hogy május végéig várni kell az emelésre, mert az is benne van a cikkben, hogy ápr. 1-től az új előfizetők kapják automatikusa az emelt sávszélességet, a meglévőknek pedig máj. 31-ig emelik.
Az új előfizetőknek április 1. után már eleve a magasabb sebesség-beállításokat alkalmazzák, a jelenlegi előfizetőknek biztosított sávszélességet pedig május végéig fokozatosan állítja át a vállalat országszerte, változatlan előfizetési díjak mellett.
 #15785  Szerző: djlacee

http://index.hu/tech/uzlet/2009/03/31/1 ... z_upc-nel/

Április 1-jétől változatlan előfizetési díjak mellett jelentősen tovább növeli kábeles internet-csomagjainak sebességét a UPC Magyarország. A csomagok nagy részében a jelenlegi letöltési sebesség automatikusan megduplázódik. Az elérhető legnagyobb sávszélesség 30 megabitre nő, de még idén jön a 120 megabites ultragyors netszolgáltatás is.

Speciel én reggel lemértem otthon, és még mindig 2Mbitet hozott csak...
 #15756  Szerző: tomee87

Chester írta:
Nem, az optika amit a T csinál, a FTTH=optikai kábel az otthonokig. A Eurodocsis 3.0 úgytudom megtlévő csilagpontos kábeltvken is tud menni. A T is amit indít 25mbos csomag, az is Eurodocsis 3.0 lesz már.
Igazad van, kevergettem egy kicsit a dolgokat. De a UPC is azt írja, h Fiber Power-t csinál, ahhoz viszont kell optikai kábelt fektetni. Koax nem hinném, hogy elbírna stabilan 120Mbit/sec-ot.
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 103