RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#161162  Szerző: Wolfman

admin írta:
djlacee írta:
admin írta: Ez pont olyan, mint amikor a politikusaink interjút adnak a házi lapjuknak.
A másiknak meg nem... De ez normális? nem
Bizonyos szemszögből nem, bizonyosból igen.

Az RTL-es celebek se szerepelhetnek a TV2-n, és fordítva.
Pedig tőlünk egészen nyugatra ez simán lehetséges (gondolok itt az amcsi late night talk show-kra).
 #161157  Szerző: markfelt

djlacee írta:
admin írta: Ez pont olyan, mint amikor a politikusaink interjút adnak a házi lapjuknak.
Bizonyos szemszögből nem, bizonyosból igen.

Az RTL-es celebek se szerepelhetnek a TV2-n, és fordítva.
 #161156  Szerző: djlacee

#161155  Szerző: markfelt

djlacee írta:
Dawe1797 írta:Willcox - Shady Baby, az "ellenség" DJ-jének zenéje a Rádió 1-en! :D
De ez komolyan meglepetést kell, hogy okozzon? Ő egy magyar aktuális dance zene szerzője, miért lenne rádióhoz kötve, hogy hol játsszák? Ezt nem értem a Music FM-ben sem, hogy miért "csak a saját házuk tájáról" játsszák a magyar dalokat, ennek rádiótól függetlenül kéne működnie, ha valami aktuális sláger, akkor az menjen minden rádióban, ami az "igazi mai topslágerekre" esküdött fel.
Ez pont olyan, mint amikor a politikusaink interjút adnak a házi lapjuknak.
 #161154  Szerző: Dawe1797

djlacee írta:
Dawe1797 írta:Willcox - Shady Baby, az "ellenség" DJ-jének zenéje a Rádió 1-en! :D
De ez komolyan meglepetést kell, hogy okozzon? Ő egy magyar aktuális dance zene szerzője, miért lenne rádióhoz kötve, hogy hol játsszák? Ezt nem értem a Music FM-ben sem, hogy miért "csak a saját házuk tájáról" játsszák a magyar dalokat, ennek rádiótól függetlenül kéne működnie, ha valami aktuális sláger, akkor az menjen minden rádióban, ami az "igazi mai topslágerekre"esküdött fel.
Csak azért érdekes, egyrészt, mert a Music egyáltalán nem játssza a R1 DJ-inek zenéit (ha mégis, akkor a nevét lehagyják, lásd B-Sensual = Bárány Attila & No!end remixek -> csak az utóbbit említik meg), másrészt, tipikusan a R1 szapulja állandóan a konkurens adókat, és lám, mégis szólt a Shady Baby. Mondjuk igaz, hogy a DJ Factory-ben, ott meg talán nem kötik meg annyira a DJ-k kezét.
 #161153  Szerző: Kovi02

djlacee írta:
De ez komolyan meglepetést kell, hogy okozzon? Ő egy magyar aktuális dance zene szerzője, miért lenne rádióhoz kötve, hogy hol játsszák? Ezt nem értem a Music FM-ben sem, hogy miért "csak a saját házuk tájáról" játsszák a magyar dalokat, ennek rádiótól függetlenül kéne működnie, ha valami aktuális sláger, akkor az menjen minden rádióban, ami az "igazi mai topslágerekre" esküdött fel.
Hát,ahogy az adott DJ-k otthagyták a Musicot,nem csodálom. Amúgy az MK DJ-k zenéi,nekem igazán tetszenek!
(mondjuk ott se csak MK DJ-k zenéi mennek)
 #161151  Szerző: djlacee

#161149  Szerző: Dawe1797

Willcox - Shady Baby, az "ellenség" DJ-jének zenéje a Rádió 1-en! :D
 #161091  Szerző: LuciFerko

Ajj. sokszor géppel levelezel, elég nagy baj.
  • 1
  • 834
  • 835
  • 836
  • 837
  • 838
  • 1035