RADIOSITE Fórum

• Class FM

#161414  Szerző: ayala

Gr3g0ry írta:Azt mondták hogy csinálni fogják,mert van egy szerződés ami köti őket,szóval logikus szerintem.
Igen, szerintem is logikus, de ez nem jelenti azt, hogy hivatalos bejelentést tettek.
Ha jól emlékszem, a kérdésre, hogy hogyan tovább, azt válaszolták, hogy most itt vannak a Classnál, itt van élő szerződésük. Ezt sokféleképpen lehet értelmezni, úgy is, hogy egy ideig csinálják online formában is, de ezt úgy közölni, hogy hivatalosan is online formában folytatják, az kicsit túlzás.
Pláne, hogy nem tudjuk, a szerződés meddig tart. Ha most péntekig, akkor addig csinálják. Ha pedig tételezzük fel, kilátásban van egy másik rádióval szerződés, akkor azt nem lenne etikus a ClassFM-en bejelenteni.
Én azt gondolom, felesleges találgatásokba belemenni, elejtett fél mondatokból kész tényeket gyártani... ha lesz konkrét változás, majd úgyis közlik - ha másutt folytatják, azt valószínűleg nem a Class adásában.
 #161413  Szerző: Wolfman

Gr3g0ry írta:
asr27 írta:
Milán írta:Ez az online rádiózás egy nagy bukó még Magyarországon. Ez is úgy jár majd mint anno a Neo FM - amiből ugye Neo World Rádió lett, majd néhány hónapon belül harangoztak a projektnek.
Ez így igaz! Tartósan eddig egy olyan rádió sem tudott online működni, amelyik elvesztette a frekvenciáját. Csak a nagyobbakat említeném: Danubius, Sláger, Neo, Roxy, Face, N-joy.....
A danubius már a lekapcsoláskor leállt,sláger és a neo adta egy darabig...a többiről nem tudom.
A Danubius egy pár nap szünet után újraindult online, és folytatták 2 hónapig, amíg nem áramtalanították a stúdiót.
 #161411  Szerző: Gr3g0ry

ayala írta:
Gr3g0ry írta:Hivatalos:Bejelentették adásban, hogy addig csinálják amíg tart a szerződés(akár online is).
Ez egy meglehetősen Blikkes kijelentés volt, de nem kötözködöm.

Azt mondták hogy csinálni fogják,mert van egy szerződés ami köti őket,szóval logikus szerintem.
 #161410  Szerző: Promenád

thenewdeam0n írta:
Milán írta:Az AllInParty Rádió internetes rádióként indult, és szólt egy darabig éterben (azt, hogy most szól-e, nem tudom - neten biztosan)
A Panda Radio frekijen neha szol.
Nem néha. Egyáltalán nem szól már rajta ezer éve meg egy napja. :D A Tisza Rádió+ -al tolták még egy idejig, de ma már azokkal sem. :) A Civil Hang Stúdióval vannak együttműködésben.
 #161409  Szerző: ayala

Gr3g0ry írta:Hivatalos:Bejelentették adásban, hogy addig csinálják amíg tart a szerződés(akár online is).
Ez egy meglehetősen Blikkes kijelentés volt, de nem kötözködöm.
 #161408  Szerző: Gr3g0ry

Hivatalos:Bejelentették adásban, hogy addig csinálják amíg tart a szerződés(akár online is).
 #161403  Szerző: thenewdeam0n

asr27 írta:
Milán írta:
thenewdeam0n írta:a jelenlegi Risenak átlag 200+ a hallgatottsága.
Gyanítom, hogy egy IP címről :)
streamstat-on nincs fent, szóval gyanítom, hogy ez a 200+ csak tipp a részedről.
Az én tippem kb 50 hallgató, napi szinten.
Nem streamstat-on nézem hanem a streamszerver oldalán.
 #161402  Szerző: Gr3g0ry

asr27 írta:
Milán írta:Ez az online rádiózás egy nagy bukó még Magyarországon. Ez is úgy jár majd mint anno a Neo FM - amiből ugye Neo World Rádió lett, majd néhány hónapon belül harangoztak a projektnek.
Ez így igaz! Tartósan eddig egy olyan rádió sem tudott online működni, amelyik elvesztette a frekvenciáját. Csak a nagyobbakat említeném: Danubius, Sláger, Neo, Roxy, Face, N-joy.....
A danubius már a lekapcsoláskor leállt,sláger és a neo adta egy darabig...a többiről nem tudom.
 #161401  Szerző: zenefalo

thenewdeam0n írta:
asr27 írta: A jelenlegi Rise FM-nek nem sok köze van ahhoz a Rise FM-hez, ami Budapesten és a Balatonon szólt FM-en.
A Jelenlegi egy mp3 lejátszó, műsorok nincsenek rajta. Ilyet bárki tud működtetni, de nem sokan fogják hallgatni!
a jelenlegi Risenak átlag 200+ a hallgatottsága.
Délelőtt hallgattam ezt a Rise fm-et. 10 perc után más csatornát kerestem,mert számomra nagyon monoton,dallamtalan tech-house vagy mi szólt. Régebben dallamos dance-house zenéket játszott. De ez itt erősen OFF:
 #161400  Szerző: szabogabor10

A jelenlegi műsorvezetők valószínűleg nem nagyon maradnak. Reklámok nem nagyon lesznek. A pályázat már le van zsírozva. A Class-nak annyi, sikeresen kinyírták ezt is. Fura, hogy nagyon promózzák az online hallgatási lehetőséget. Ennyire bíznak benne?
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 510