thenewdeam0n írta:Direkt beszélnek a DiscoShitben a Sztárban Sztárról?Egy cég.
thenewdeam0n írta:Direkt beszélnek a DiscoShitben a Sztárban Sztárról?Egy cég.
janos01 írta:Marketing szempontból elég destruktív adásban temetni a rádiót akkor, ha lesz utód, ami ráadásul nagyjából ugyanilyen, és a csapat is nagyjából ugyanez.oldman írta:Mért kéne elköszönniük? Holnap már talán a helyi műsorokat fogják vezetni, mint Rádió 1-esek. Ha jól tudom, most is több városból oldották meg a műsorvezetést.Annyit mondhatnának,azért,hogy holnaptól már Rádió 1 lesz helyettünk.
oldman írta:Mért kéne elköszönniük? Holnap már talán a helyi műsorokat fogják vezetni, mint Rádió 1-esek. Ha jól tudom, most is több városból oldották meg a műsorvezetést.Már aki marad.
janos01 írta:Már most is vannak R1-es beharangozó reklámok, erre semmi szükség.oldman írta:Mért kéne elköszönniük? Holnap már talán a helyi műsorokat fogják vezetni, mint Rádió 1-esek. Ha jól tudom, most is több városból oldották meg a műsorvezetést.Annyit mondhatnának,azért,hogy holnaptól már Rádió 1 lesz helyettünk.
oldman írta:Mért kéne elköszönniük? Holnap már talán a helyi műsorokat fogják vezetni, mint Rádió 1-esek. Ha jól tudom, most is több városból oldották meg a műsorvezetést.Annyit mondhatnának,azért,hogy holnaptól már Rádió 1 lesz helyettünk.
admin írta:Ú, akkor éjféltől indul a network? Ma van utoljára Ozone?Úgy tűnik. Nekem viszont fura, hogy erről az Ozone műsorvezetői egy szót sem szólnak. El sem fognak búcsúzni?