RADIOSITE Fórum

• Class FM

#161844  Szerző: Gr3g0ry

Wolfman írta:
noartist írta:Tegyük meg tétjeinket: Meddig fognak szólni online?
Szerintem a 2017-es Himnuszt már nem fogják leadni. (képletesen- nem tudom, divat volt-e korábban újévkor)
Én 1 évre tippelnék. (lásd Sláger)
Ha nem nyernek a pályázaton(sem).
 #161842  Szerző: markfelt

zenefalo írta:Telenornak van ez a szolgáltatása kártyásoknak,előfizetőknek: https://www.telenor.hu/mymusic
Ha kiterjesztenék az adatforgalommentességet a közszolgálatikon kívűl a Classra is, volna értelme. (Bocs,nem reklámozni akartam.)
Engedd el, a rádió ereje abban rejlik, hogy egyszerű. Benyomod, szól.

Ezt nem fogja pótolni semmilyen buhera megoldás. A Rádió 1 és a Petőfi viszont igen.
 #161841  Szerző: zenefalo

Telenornak van ez a szolgáltatása kártyásoknak,előfizetőknek: https://www.telenor.hu/mymusic
Ha kiterjesztenék az adatforgalommentességet a közszolgálatikon kívűl a Classra is, volna értelme. (Bocs,nem reklámozni akartam.)
 #161840  Szerző: markfelt

Dani írta:A Rádió1-en nem nagyon kritizálhatják majd a rendszert... Anélkül is fog tudni működni Balázsék műsora?
Meg fogtok lepődni: kritizálhatják. Ez az új módi.
 #161839  Szerző: Dani

A Rádió1-en nem nagyon kritizálhatják majd a rendszert... Anélkül is fog tudni működni Balázsék műsora?
 #161838  Szerző: kukac

troll írta:
kukac írta: Úgy, hogy Balazs mielőbb távozna a süllyedő hajóról (menne a rádió1-hez), de köti a szerződése, ezért képes mindent megtenni (beleharap az addig neki enni adó kézbe), csakhogy szabaduljon (felbontsák a szerződést.).
Végül is ez is egy vélemény...
pontosan... de kettőnk közül én ez valóban annak is szántam... :)
 #161837  Szerző: kukac

admin írta:Közben a Petőfi körül elült a vihar. Már senki sem haragszik a tavaszi váltás miatt. Ahogy jósoltam.
nah nah NAH! :)
 #161834  Szerző: mlaszlo

tomee írta:
admin írta:
djlacee írta:Valaki magyarázza már meg, most a Morning Show miatt van ez a nagy utálat? Annyira értékes az a műsor? Pedig a Bumeránghoz képest egy erőltetett valami volt, az én véleményem szerint...
2.4 millió hallgatta, nélküle a Class nem nagyon lett volna első.
Pont ezt akartam én is írni. Itt az, hogy Balázsékat ki szereti és ki nem, egy huszad rangú dolog.

A lényeg, hogy kialakítottak ennyi év alatt egy működő dolgot egy ekkora rajongói táborral, és ez még akkor is így lett volna, ha mondjuk a mai napig lenne Bumeráng... Legfeljebb nem ekkora mértékben valósult volna ez meg, de akkor is népszerűek lennének.

Máshol is olvastam már, hogy "ezt bárki utánuk tudná csinálni". Oké... Hajrá... Csinálják... A Danubius éveken át szó szerint vért izzadt, hogy egy reggeli stábot össze tudjon rakni Bochkorék ellen.

Nem állítom, hogy néha (sokszor) nem ment át annyira obszcénba a műsor, hogy néha én szégyelltem magam helyettük, de ugyanakkor van egy erős ismeretségi körük, és rengeteg érdekes embert meg tudtak szólaltatni az évek során.

Szóval degradálni a műsor jelentőségét és hatását... eléggé szemellenzős hozzáállás.
Továbbá sokan azok közül is hallgatták a műsort, akik amúgy hangoztatták, hogy jaj mennyire utálják, meg milyen beképzelt, stb. :)
 #161832  Szerző: ayala

Nehéz megjósolni. Addig egészen biztosan, amíg ki tudják használni a múltjukat, és tudnak olyan online hallgatottságot produkálni, amivel lehet pénzt is keresni... és persze, amíg lesznek olyan műsorvezetők, akik minimális összegért csatlakoznak hozzájuk, merthogy lesz ott is változás, az egészen biztos, nem csak a reggeli műsorsávban. De azért az nem reális, hogy online annyi bevételük legyen, amiből megéri üzemeltetni... gondolom a felhalmozott tartalékaikat - ha van egyáltalán, nem bérekre fogják eltapsolni.
 #161831  Szerző: markfelt

Szerintem a per végéig.
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 510