RADIOSITE Fórum

• Nagyobb kábelszolgáltatók (Tarr, PR Telecom, Cellkábel, stb...)

#16616  Szerző: Mauro

Digikábelen C06 csatornán, kőbányán helyi képújság megy.
 #16279  Szerző: Mauro

Állítólag megjelent Pesten 410MHzen, a Duna HD !
 #16273  Szerző: tomee87

A PR-Telecomnál angol nyelvű EPG-t kapott az ESPN America, ESPN Classic, Jetix Play és a Smile of a Child csatorna, valamint orosz nyelvűt a Pervij Kanal :) Ill. Felnőtt tartalom bla bla bla EPG-t a Hustler, Private Spice, XXX Xtreme és az X Dream TV :lol:
 #16189  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Ez jó kérdés. Ha kivennék, ezeket lehetne bővíteni digitális kínálatot is.
Ez is lehetséges, de ha analógnak használnák akkor is lehetne szerintem jobb FTA csatornákat találni, ami több előfizetőt érdekelne.
Egyébként ha akarnák, akkor digitálist tudnák bővíteni anélkül, hogy elvennének analóg csatornát, mert ha jól láttam az S21-S41 frekvenciák szinte mindenhol üresek.
S frekvenciák egy részén elvileg vannak már digitális csatik. Azt nem tudom, hogy többit miért nem használják. Nem tudom miért ezek FTA csatik mellet döntöttek.

http://www.digikabel.hu/images/stories/ ... .05.01.pdf
 #16188  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Ez jó kérdés. Ha kivennék, ezeket lehetne bővíteni digitális kínálatot is.
Ez is lehetséges, de ha analógnak használnák akkor is lehetne szerintem jobb FTA csatornákat találni, ami több előfizetőt érdekelne.
Egyébként ha akarnák, akkor digitálist tudnák bővíteni anélkül, hogy elvennének analóg csatornát, mert ha jól láttam az S21-S41 frekvenciák szinte mindenhol üresek.
 #16187  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Az ár. A upc nagyon sokat kér érte állítólag, ami szemét dolog,
Nem kérhetnek magas díjat a Filmmúzeumért, ugyanis a GVH csak úgy engedélyezte a csatorna megvásárlását, ha nem állapítanak meg diszkriminatív díjat harmadik fél felé:

Feltételekkel de jóváhagyta a Gazdasági Versenyhivatal, hogy a UPC anyacége, Liberty csoport (pontosabban annak Chellomedia CEE Holdco B. V. cége) irányítást szerezzen a Filmmúzeum csatornában.
A feltételek a Sport TV megvásárlásakor szabottakhoz hasonlóak, azaz 2011. augusztus 31-ig a Filmmúzeum csatornát a piacon szokásos üzleti és műszaki feltételek szerint megállapított, nem diszkriminatív díj fejében harmadik fél is sugározhassa.
Ez lehetővé teszi, hogy konkurens platformokon továbbra is elérhető legyen a műsor.

A UPC anyacégéé a Filmmúzeum
 #16185  Szerző: Zoshi

Az ár. A upc nagyon sokat kér érte állítólag, ami szemét dolog, most h a Z Europe-ot megszünteti. Egyre jobban rühellem ezt a céget. :shoot:

Ismerősnek kikapcsolták az egész tv-t, mer volt 1 hónap tartozása. Rádióba volt h másol 2 ft tartozásért kapcsolták ki.. , Z Europe helyett upc kábelen nincs semmi stb..

Kik ezek??

Off vége.
 #16184  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta:Tegnap PTP Planeta ment a Filmmúzeum helyén a Digin.
Én azt nem értem, hogy a Digi miért tartja analógon a kínálatban a CCTV4, ERT és a Pro TV csatornákat. Tudom, hogy FTA csatornák műholdon és valószínűleg nem kell értük fizetni, de akkora igény van ezekre? Miért nem valami jobb FTA csatornát raknak be (pl. Duna II., Deluxe Music)?
Ez jó kérdés. Ha kivennék, ezeket lehetne bővíteni digitális kínálatot is.
 #16183  Szerző: Mauro

LuciFerko írta:Digi DTH-n miért nincs filmmúzeum? :torgyan:

Nem tudom, de ott sose volt. Digikábelen is kivették elsején. Ki tudja miért.
 #16180  Szerző: LuciFerko

Digi DTH-n miért nincs filmmúzeum? :torgyan:
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 129