RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#162473  Szerző: Wolfman

thenewdeam0n írta:
nyikolaj írta:Most hirtelen nem jut eszembe,hogy a Sláger fm melyik politikai oldalhoz tartozik... de nem lehetne egy országos alternatíva? (A Class frekik helyén..?)
Fideszes ha jól tudom.
Ez egyébként mi alapján lett megállapítva? Az alapján, hogy Andy Vajnát párszor ott látták? Neki a menedzsment kellett, nem a rádió. A menedzsment a Rádió 1-nél van, a rádió még mindig Radu Morarnál, róla pedig nem tudom, hogy kollaborálna a Fidesz-szel.
 #162470  Szerző: thenewdeam0n

nyikolaj írta:Most hirtelen nem jut eszembe,hogy a Sláger fm melyik politikai oldalhoz tartozik... de nem lehetne egy országos alternatíva? (A Class frekik helyén..?)
Fideszes ha jól tudom.
 #162468  Szerző: nyikolaj

Most hirtelen nem jut eszembe,hogy a Sláger fm melyik politikai oldalhoz tartozik... de nem lehetne egy országos alternatíva? (A Class frekik helyén..?)
 #162164  Szerző: gyattis

admin írta:
Csongii írta:A megszólalás alapján, akkor most Sláger FM-ben is Zenont használnak? Lehet már volt róla szó, csak elfelejtettem.
Jaja, indulás óta.
Nem. Csak most nyár közepe óta.
De lényegtelen ez az infó :)
 #162155  Szerző: altermanus

Wolfman írta:Balázs most cáfolta, hogy szerdától a Rádió Rockon lenne a műsoruk.
Off: akkor maradnak sziliék (bár azokat sem hallgatom, ha csak nem muszáj)
 #162153  Szerző: Csongii

Köszi, ezt nem tudtam. :)
 #162152  Szerző: markfelt

Csongii írta:A megszólalás alapján, akkor most Sláger FM-ben is Zenont használnak? Lehet már volt róla szó, csak elfelejtettem.
Jaja, indulás óta.
 #162151  Szerző: Csongii

A megszólalás alapján, akkor most Sláger FM-ben is Zenont használnak? Lehet már volt róla szó, csak elfelejtettem.
 #162148  Szerző: djmarco

ayala írta:anyway, szerintem egészen jó ez a reggeli műsor. Piros és Csabi jól működnek együtt, laza, és őszinte a hangvétel, és semmi erőltetett nincs benne. engem az első adás alapján meggyőzött.
a reggel egyik kulcsmondata pedig Vágó Pirosé: "(...) itt az ember úgy érzi, hogy majd igazi műsort tud készíteni." hallhatóan mindketten lubickolnak abban, hogy nem másodpercre kell dal"kéréseket" vágni, vagy csak simán felkonferálni a következő zenét... ha hosszú az introja, még akár az SMS számot is hozzátéve.
Nem akarom kizárni a lehetőségét hogy ez egyszer jó lesz, de nem annyira hiszek benne. Az első óra olyan volt mintha adás előtt 10 perccel tudták volna meg hogy műsoruk lesz. Ráadásul a ritmusa se volt meg az egésznek, és egyszerűen valahogy nem érdekel a véleményük. Hétvégi reggeli műsornak tök jó lenne, elfilozofálgatnának egy celeb hírről, adnának ötletet hogy mit főzzek ebédre, elmondanák hogy milyen idő lesz a hétvégén, sőt még valami mesét is mondhatnának, nagyon jó hangjuk van hozzá. De hogy ők pörgessenek fel reggelente, ők adják meg a napom ritmusát, erre az én részemről nem látok esélyt. De tényleg nincs velük semmi bajom, csak az én reggeli műsorról alkotott képembe, ez nagyon nem passzol.
 #162145  Szerző: ayala

anyway, szerintem egészen jó ez a reggeli műsor. Piros és Csabi jól működnek együtt, laza, és őszinte a hangvétel, és semmi erőltetett nincs benne. engem az első adás alapján meggyőzött.
a reggel egyik kulcsmondata pedig Vágó Pirosé: "(...) itt az ember úgy érzi, hogy majd igazi műsort tud készíteni." hallhatóan mindketten lubickolnak abban, hogy nem másodpercre kell dal"kéréseket" vágni, vagy csak simán felkonferálni a következő zenét... ha hosszú az introja, még akár az SMS számot is hozzátéve.
  • 1
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 102