ayala írta:anyway, szerintem egészen jó ez a reggeli műsor. Piros és Csabi jól működnek együtt, laza, és őszinte a hangvétel, és semmi erőltetett nincs benne. engem az első adás alapján meggyőzött.
a reggel egyik kulcsmondata pedig Vágó Pirosé: "(...) itt az ember úgy érzi, hogy majd igazi műsort tud készíteni." hallhatóan mindketten lubickolnak abban, hogy nem másodpercre kell dal"kéréseket" vágni, vagy csak simán felkonferálni a következő zenét... ha hosszú az introja, még akár az SMS számot is hozzátéve.
Nem akarom kizárni a lehetőségét hogy ez egyszer jó lesz, de nem annyira hiszek benne. Az első óra olyan volt mintha adás előtt 10 perccel tudták volna meg hogy műsoruk lesz. Ráadásul a ritmusa se volt meg az egésznek, és egyszerűen valahogy nem érdekel a véleményük. Hétvégi reggeli műsornak tök jó lenne, elfilozofálgatnának egy celeb hírről, adnának ötletet hogy mit főzzek ebédre, elmondanák hogy milyen idő lesz a hétvégén, sőt még valami mesét is mondhatnának, nagyon jó hangjuk van hozzá. De hogy ők pörgessenek fel reggelente, ők adják meg a napom ritmusát, erre az én részemről nem látok esélyt. De tényleg nincs velük semmi bajom, csak az én reggeli műsorról alkotott képembe, ez nagyon nem passzol.