RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#162282  Szerző: markfelt

csadam írta:
adam1400 írta: A Bozai-féle hallhatatlan sweeper felváltva szokott lenni a Mo-n csak a r1 tudja... sweeperrel igazából a hosszú intrós daloknál szokták használni.
OFF: Te számolod, hogy hány zene megy le egy órában? :lool: :lool: :lool:
Ádám kicsit néha sok, de szerintem nem kell kinevetni, számtalanszor érdekes programming kérdésekre világít rá, és többször előfordult már, hogy olyan hibát fedezett fel, ami tanulságos magának a rádiónak is.
 #162276  Szerző: zenefalo

csadam írta:
adam1400 írta: A Bozai-féle hallhatatlan sweeper felváltva szokott lenni a Mo-n csak a r1 tudja... sweeperrel igazából a hosszú intrós daloknál szokták használni.
Itt könnyen megszámolható: http://www.mostszol.hu/radio/radio1
 #162270  Szerző: csadam

#162266  Szerző: markfelt

adam1400 írta:
gyattis írta:
admin írta:Az igazán rémes a "vannak, akik azt mondják" kezdetű music menü, van, hogy 2 zenénként... Ott én elnyomok.
Túlzol! 2 dalonként azért nem megy! ;)
2x van 1 órába a 4. és a 9. dal után ha jól emlékszem :D

A Bozai-féle hallhatatlan sweeper felváltva szokott lenni a Mo-n csak a r1 tudja... sweeperrel igazából a hosszú intrós daloknál szokták használni.
Aha, plusz a reklámblokkok.
 #162265  Szerző: adam1400

gyattis írta:
admin írta:Az igazán rémes a "vannak, akik azt mondják" kezdetű music menü, van, hogy 2 zenénként... Ott én elnyomok.
2x van 1 órába a 4. és a 9. dal után ha jól emlékszem :D

A Bozai-féle hallhatatlan sweeper felváltva szokott lenni a Mo-n csak a r1 tudja... sweeperrel igazából a hosszú intrós daloknál szokták használni.
 #162263  Szerző: noartist

@gyattis:
Így utólag visszahallgatva, még lehetett volna dinamikusabb az egész.
Hogy érted? :)
 #162260  Szerző: Wolfman

Én még emlékszek a piros szájú Barbie-s felvételre, amit a Soundcloud-fiókodra töltöttél fel, az hatalmas volt. :D
 #162259  Szerző: gyattis

#162239  Szerző: markfelt

Az igazán rémes a "vannak, akik azt mondják" kezdetű music menü, van, hogy 2 zenénként... Ott én elnyomok.
  • 1
  • 816
  • 817
  • 818
  • 819
  • 820
  • 1035