RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#162693  Szerző: troll

thenewdeam0n írta: Kíváncsi vagyok asr27 erre mit mondd :D
Én pedig egyáltalán nem vagyok kíváncsi rá.
 #162690  Szerző: oldman

Bármennyire is játékról van szó egy reggeli műsorban, és arra mennek rá, hogy cinkelnek valakit, azért a nők, sokszor joggal érzik, hogy ez egyoldalú és megalázó. Nehéz megtalálni azt a határt, amikor még vicces, és a vicc tárgya sem érzi magát kényelmetlennek. Érdekes, hogy Danin, meg Gáboron, nem igen vicceltek még. (Vagy csak én maradtam le ezekről.) Nem tudom , hogy meddig viselné István Dani, ha mostantól mindenki Daniela-nak hívná!
 #162686  Szerző: thenewdeam0n

djmarco írta:
bandras írta:
samsung írta:gratulálok,pont most mikor talán kicsit több hallgatót lehetne szerezni...http://24.hu/szorakozas/2016/12/01/elo- ... kor-gabor/
Hát azért itt eléggé egyoldalúan ragadták ki ezt a dolgot. Azért aki hallgatta a műsort - és pláne, ha gyakran hallgatja - az tudja, hogy a Bella Gabriella eléggé fura egy csaj. Imádom a hangját, meg rohadt jól néz ki, de szerintem ő nem igazán alkalmas arra, hogy Bochkorék mellett szerepeljen, ahhoz ő túl határozott személyiség, ráadásul elég szeszélyes is. Melléjük egy széphangú, de kicsit butácska nő kell. Kb., mint a Gombos Edina volt régen a Slágernél, vagy a Pordán Petra (mondjuk az utóbbit én speciel nagyon nem bírtam).
Azért nem az első hogy Bochi mellől lemorzsolódnak a lányok. Amúgy szerintem Petra többet kapott (mondjuk ő még főként az istenes Bence István Dani Duótól), és jobban bírta.
Ettől függetlenül meghallgatva a mai műsort nem éreztem ezt olyan durvának, Bella Gabinak valószínű valami más gondja volt, és itt telt be a pohár. Viszont utána olyan csúnyán összevesztek a hallgatók előtt adásba, hogy csodálkoznék ha ez az állapot sokáig maradna, vagy ha mégis marad akkor kibékülni is a hallgatók előtt kell. Viszont a műsorba nagyon kell egy harmadik személy, nagyon jót tett nekik. Sokan szeretnék Kiss Mártit, és szerintem is bele illene a csapatba de akkor kéne egy plusz személy délutánra, és a hírolvasók közt is legalább időpontban kéne egy csere. Én örülnék a váltásnak, bár nem tudom hogy mennyire van egy ilyen váltásra költségvetés.
Kíváncsi vagyok asr27 erre mit mondd :D
 #162684  Szerző: djmarco

bandras írta:
samsung írta:gratulálok,pont most mikor talán kicsit több hallgatót lehetne szerezni...http://24.hu/szorakozas/2016/12/01/elo- ... kor-gabor/
Hát azért itt eléggé egyoldalúan ragadták ki ezt a dolgot. Azért aki hallgatta a műsort - és pláne, ha gyakran hallgatja - az tudja, hogy a Bella Gabriella eléggé fura egy csaj. Imádom a hangját, meg rohadt jól néz ki, de szerintem ő nem igazán alkalmas arra, hogy Bochkorék mellett szerepeljen, ahhoz ő túl határozott személyiség, ráadásul elég szeszélyes is. Melléjük egy széphangú, de kicsit butácska nő kell. Kb., mint a Gombos Edina volt régen a Slágernél, vagy a Pordán Petra (mondjuk az utóbbit én speciel nagyon nem bírtam).
Azért nem az első hogy Bochi mellől lemorzsolódnak a lányok. Amúgy szerintem Petra többet kapott (mondjuk ő még főként az istenes Bence István Dani Duótól), és jobban bírta.
Ettől függetlenül meghallgatva a mai műsort nem éreztem ezt olyan durvának, Bella Gabinak valószínű valami más gondja volt, és itt telt be a pohár. Viszont utána olyan csúnyán összevesztek a hallgatók előtt adásba, hogy csodálkoznék ha ez az állapot sokáig maradna, vagy ha mégis marad akkor kibékülni is a hallgatók előtt kell. Viszont a műsorba nagyon kell egy harmadik személy, nagyon jót tett nekik. Sokan szeretnék Kiss Mártit, és szerintem is bele illene a csapatba de akkor kéne egy plusz személy délutánra, és a hírolvasók közt is legalább időpontban kéne egy csere. Én örülnék a váltásnak, bár nem tudom hogy mennyire van egy ilyen váltásra költségvetés.
 #162676  Szerző: bandras

#162663  Szerző: dkemeny77

A Civil 21 (az ideiglenesekkel 24) éve, a Tilos 25 éve működik. Nagyon nehéz, de nem lehetetlen. Itt fontosak a hallgatói felajánlások, és a pályázati pénzek. Teljesen más világ a közösségi, és a kereskedelmi rádiózás. Ne vegyük egy kalap alá.
 #162659  Szerző: asr27

Gr3g0ry írta:
thenewdeam0n írta:
Csongii írta:Nem is kell vitázni semmin, a RS cikkében benne van minden a RISE-ról: http://www.radiosite.hu/index.php?optio ... Itemid=155
Kár értük, imádtam!
Ha ezen cikk utolsó linkjére kattintasz akkor lesz egy kis "érdekesség". :)
Persze, hogy nem tudta kigazdálkodni, budapesti frekvencia nélkül. Egyébként, ha visszaemlékszünk, a 88.1 után, szólt egy darabig a Budapest nagy részén fogható gödöllői 93.6-on, majd onnan is elüldözte a Face.
Különben meg nem vagyok benne biztos, hogy ha kellene frekvenciahasználati díjat fizetni a jelenlegi közösségi rádióknak (Tilos, Klasszik, Jazzy, Karc, Trend, Info, Q,Stb...)akkor bármelyik ki tudná gazdálkodni azt, főleg állami reklámok nélkül. Mert azért a néhány ezer hallgatóért, nem hiszem, hogy túl sokan hirdetnének ezeken az adókon.
 #162658  Szerző: thenewdeam0n

Gr3g0ry írta:
thenewdeam0n írta:
Csongii írta:Nem is kell vitázni semmin, a RS cikkében benne van minden a RISE-ról: http://www.radiosite.hu/index.php?optio ... Itemid=155
Kár értük, imádtam!
Ha ezen cikk utolsó linkjére kattintasz akkor lesz egy kis "érdekesség". :)
Ismerem :) Szoktam is hallgatni de azért köszi ;)
  • 1
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 565