RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#163034  Szerző: Dawe1797

djmarco írta:
Dawe1797 írta:Most nézem, hogy ez szólt ma délelőtt a R1-en:
https://www.youtube.com/watch?v=bBGPxQUG0V0&app=desktop :o
Biztos valami hiba történhetett ezt a dalt majd csak 2 év múlva fogják adni amikor majd igazi mai sláger lesz :troll:
:troll:
 #163032  Szerző: markfelt

Dani írta:Remélem Rádió1 dolgozók is követik a fórumot, mert jó lenne, ha a reggeli műsorba nem csak duma menne, hanem zene is. Valahogy arányosabbá kellene alakitani a zene/szöveg mennyiséget, mert amig a Kukoriban ez megvalósult, addig a Reggeli showban úgy néz ki most, hogy nem igy lesz. De remélem ez fog változni.
Elmondtták a sajttájon, mostantól nem koncepció a reggeli magas zenearány.
 #163026  Szerző: thenewdeam0n

Dani írta:Remélem Rádió1 dolgozók is követik a fórumot, mert jó lenne, ha a reggeli műsorba nem csak duma menne, hanem zene is. Valahogy arányosabbá kellene alakitani a zene/szöveg mennyiséget, mert amig a Kukoriban ez megvalósult, addig a Reggeli showban úgy néz ki most, hogy nem igy lesz. De remélem ez fog változni.
Györke Attis szokott olvasgatni.
 #163020  Szerző: Dani

Remélem Rádió1 dolgozók is követik a fórumot, mert jó lenne, ha a reggeli műsorba nem csak duma menne, hanem zene is. Valahogy arányosabbá kellene alakitani a zene/szöveg mennyiséget, mert amig a Kukoriban ez megvalósult, addig a Reggeli showban úgy néz ki most, hogy nem igy lesz. De remélem ez fog változni.
 #163018  Szerző: asr27

adam1400 írta:(Ezt most tudom nem olvassa a R1 fb adminja pedig neki szánnám,csak max a műsorvezetők olvassák így nem sokat dér de leírom) Péntek óta kitiltottak a R1 fb oldaláról,ugyanis ahogy megjelent a Balázsos poszt,ellepték a komik az oldalt,és mivel láttam nem győzte az admin így úgy gondoltam "besegítek én is" válaszoltam hogy hol mi fogható vagy nem,meg frekiket írtam,és elismerem túlspammeltem az oldalt,de akkor sem tartom fairnak,semmi figyelmeztetést nem kaptam. Az persze "teljesen normális" hogy Vajnázzák,Fideszt szidják stb,azokat nem tiltják ki sőt még be is lájkolják :D
Onnan legalább már kitiltottak, de itt még mindig jelen vagy! :D :yuno:
 #163015  Szerző: adam1400

(Ezt most tudom nem olvassa a R1 fb adminja pedig neki szánnám,csak max a műsorvezetők olvassák így nem sokat dér de leírom) Péntek óta kitiltottak a R1 fb oldaláról,ugyanis ahogy megjelent a Balázsos poszt,ellepték a komik az oldalt,és mivel láttam nem győzte az admin így úgy gondoltam "besegítek én is" válaszoltam hogy hol mi fogható vagy nem,meg frekiket írtam,és elismerem túlspammeltem az oldalt,de akkor sem tartom fairnak,semmi figyelmeztetést nem kaptam. Az persze "teljesen normális" hogy Vajnázzák,Fideszt szidják stb,azokat nem tiltják ki sőt még be is lájkolják :D
 #163000  Szerző: Gyurii

admin írta:
Gyurii írta:Azért valljuk meg Boney M instrumental ilyen rádióhoz nem illik... :roll: (Class-hoz még oké volt.)
Főleg, ha Bee Gees.
Igen. "Reggel vót!" :punch:
 #162999  Szerző: ayala

Reggel mondták, hogy a stream-et 30.000 hallgató tudja már használni... ahogy nézem, ez sem lesz sokáig elég. :)

Más: egy "faszom" ma már becsúszott, kíváncsi leszek, itt mennyire fogják büntetni őket.
  • 1
  • 798
  • 799
  • 800
  • 801
  • 802
  • 1035