Ránéztem a kocsiban tényleg szól igaz a belvárosban próbáltam, (Békéscsabán) és sok épület árnyékolja a vételt, de hallom hogy szól.
Nem tudom ki, hogy van vele, de én örülök végre az összes anno üres sáv megtelt ezáltal, viszont annak nem, hogy most Gyulán ugyanaz szól 2 frekin..
(Megérdemelne Gyula egy önálló helyi rádiót, akár még úgy is hogy Békéscsabáról megy az adáskészítés.)
Észrevételek: Akinél alapból nincs beállítva kocsiban az AF, illetve otthon hallgatja a Megát Gyulán nem is vesz a 90,5-ről tudomást. (98,4 kiválóan fogható Gyulán. Esetleg most irányítják a 98,4-et(?)) Megcsinálnám dinamikusra az RDS-t, mindkét adón: MEGA____98,4____ illetve MEGA_____90,5____
Ezáltal feltűnik azoknak is akinek átáll a kocsiban az adó, és meglepődik hogy ugrik a műsor... Tuti lesz ilyen nem is egyszer.
Eltérés (szvsz.) annyi lesz, hogy a hétvégi kötelező Gyulai Napló fog szólni a csabaival egy időben (jó lesz mikor hallgatod átmenve a másik településre, és másikra átugrik a mondat vége más lesz..), illetve azaz 1-2 reklám.
Összegezve, örülök hogy szól végre Dankón kívül is Gyulán, viszont egy önálló kis rádió tudom több költség, de igényesebb lenne. Kiváncsi leszek mi lesz belőle, ráférne a frissítés mindenre a Mega környékén.
OFF: Most hogy minden tervezett anno üres freki megtelt, fognak Békésben kimérni új frekiket, amiket meglehet majd pályáztatni szerintetek? Esetleg most évekig marad minden így? (Nem én akarok pályázni, szimpla érdeklődés.)