Hát ha az Audi fizeti
Hozzászólásaim NEM a Radiosite.hu tulajdonosainak illetve üzemeltetőinek álláspontját tükrözik. Ha mégis, azt a hozzászólásban jelzem.
admin írta:ezt nem igazán értem - most akkor az Audi pár fős, német anyanyelvű menedzsergárdájának készítik a műsort (akik valószínűleg inkább a hazai adóikat hallgatják) - és ettől ez menő? Ha pedig pl. Tata-gyár lenne Győrben, akkor meg hindiül tolnák a híreket?pavatomi írta:Azt olvastam az Ozone FB oldalán, hogy állítólag ott Győrben a reggeli hírek meg időjárásjelentés németül megy?Igen, ez így van. Az Audi miatt. Persze nem minden blokk, csak 1-2.![]()
![]()
![]()
Tudja valaki, hogy ezt hogyhogy?
Szerintem menő.
pavatomi írta:Azt olvastam az Ozone FB oldalán, hogy állítólag ott Győrben a reggeli hírek meg időjárásjelentés németül megy?Igen, ez így van. Az Audi miatt. Persze nem minden blokk, csak 1-2.![]()
![]()
![]()
Tudja valaki, hogy ezt hogyhogy?
kukac írta:LuciFerko írta:"2016-12-19 07:45 Radio 1 - Csak igazi mai sláger megykukac írta:"Csak igazi mai blabla.." - what last christmas...Komolyan lement?
2016-12-19 07:42 Wham! - Last Christmas
2016-12-19 07:09 Radio 1 - Csak igazi mai sláger megy "
LuciFerko írta:"2016-12-19 07:45 Radio 1 - Csak igazi mai sláger megykukac írta:"Csak igazi mai blabla.." - what last christmas...Komolyan lement?
kukac írta:"Csak igazi mai blabla.." - what last christmas...Komolyan lement?