RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#163836  Szerző: thenewdeam0n

Nem ellenőrzik a cikket, mielőtt kimegy?
Kép
A jegyvásárlással még mindig nem találkoztam, pedig elvileg a radio1.hu-n lehet jegyet venni 31.-ére.
 #163823  Szerző: thenewdeam0n

Jozsfm964 írta: Ja a DJ Factory. Én is tudok előre felvenni mixet és lejátszani. Nem nagy durr...
Mikor leszel hallható bármelyik FM-en is fogható rádión? :)
 #163819  Szerző: szabogabor10

adam1400 írta: Viszont van pár új zene:

Galantis/Hook N Sling - Love On Me
LP - Lost On You (addal remix)
Burak Yeter/Danelle Sandoval - Tuesday
Clean Bandit/Sean Paul/Anne Marie - Rockabye
Maroon 5/Kendrick Lamar - Dont Wanna Know
Hát ezeknek nem most kellett volna bekerülniük...
 #163815  Szerző: adam1400

Érdekes,hogy 24-én (az akkor R1-hez hasonlóan) 14 óra után nem volt helyi reklám és hírek sem.

Viszont van pár új zene:

Galantis/Hook N Sling - Love On Me
LP - Lost On You (addal remix)
Burak Yeter/Danelle Sandoval - Tuesday
Clean Bandit/Sean Paul/Anne Marie - Rockabye
Maroon 5/Kendrick Lamar - Dont Wanna Know
 #163812  Szerző: Pihe

Volt régen egy weboldal ahol fent volt a teljes Radió1-es apalzenék és signalok megvan esetleg valakinek ez az oldal?
 #163811  Szerző: Attis

Korábban az Ozone esetében se volt sokkal jobb a helyzet. Persze, akkor még volt alternatíva.
 #163810  Szerző: markfelt

Attis írta:
[A vételkörzet van elkúrva?/quote]
Hát......
Nyilván nem arra gondoltam, csak egy nagyon szerencsétlen freki ez. A 105,8 nagyon erős, már Balatonbogláron belekavar. A borkombinátnál pl. teljesen megölik egymást.
Normál esetben korántsem, de mostanában nagyon erős a troposzférikus terjedés.
A 99.4 Keszthelyről, vagy a hatalmas vételkörzetű Marcali 88.0 persze jól jönne nekik.
 #163809  Szerző: Attis

[quote][A vételkörzet van elkúrva?/quote]
Hát......
Nyilván nem arra gondoltam, csak egy nagyon szerencsétlen freki ez. A 105,8 nagyon erős, már Balatonbogláron belekavar. A borkombinátnál pl. teljesen megölik egymást.
 #163808  Szerző: markfelt

A vételkörzet van elkúrva?
 #163804  Szerző: Attis

admin írta:Magyar zene: szerintem itt is csak formai okok miatt nem kaptak felmentést, szeptember 30 után el se bírálhatta volna a Médiatanács, mint a cikk is írja.

Majd jövő szeptemberig kihúzzák, addig meg leszarják, kapnak érte egy minimális büntetést, oszt kész.
A hálózatba kapcsolt frekikkel lehet ez nagyobb gond. Ki tudja, hogy az Ozone mennyit vállalt.
Ma 10 és 12 között a 105,7 vételkörzetében (nagyon el van qrva) voltam, kb. minden második zene magyar volt.
  • 1
  • 772
  • 773
  • 774
  • 775
  • 776
  • 1032