RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#163543  Szerző: altermanus

mlaszlo írta:
Gr3g0ry írta:
djlacee írta:Én régebben kb minden formátum próbálkozásukat néztem, Buzerát, XXL-t, Ez nem a te napodat, stb... Részben azért, mert a szovjet JUNOSZTY TV-men csak a TV2 jött hanggal, de miután lett rendes TV-m, akkor is a TV2-t néztem, továbbra is. Ezek az idők elmúltak.
"Részben azért, mert a szovjet JUNOSZTY TV-men csak a TV2 jött hanggal...." :troll:
Ott szerintem a hangnormák miatt lehetett probléma, a Junoszty tv csak a régi keleti szabványt ismerte, azonban itthon a kereskedelmik indulása után egyes adóknál az UHF sávban (nem tv csatornák, hanem tv adók) átálltak az európai szabványra, amivel ez a tv készülék nem tudott mit kezdeni.
akkor ezért tudtam fogni a keleti URH-s rádiómon a TV2 hangját :troll: sőt a VHF-3-as M1 hangját a mai napig tudnám fogni (mivel D/K rendszerű volt a hangja), Keleti URH-n, amíg le nem kapcsolták (kár hogy akkor még nem volt kamerás telefonom)
Súgok:
D/K= Keleti-európai szabvány
B/G= Nyugat-európai szabvány
Sőt tovább megyek...
egyszer hangosítottunk egy ismerősömmel vezeték nélküli mikrofonnal... ahogy nem kapot jelet a mikrofon ment az M1 hangja a mikrofon adójának, ugyanis a 223-as Mhz-t használta a mikrofon :troll:
 #163538  Szerző: mlaszlo

Gr3g0ry írta:
djlacee írta:Én régebben kb minden formátum próbálkozásukat néztem, Buzerát, XXL-t, Ez nem a te napodat, stb... Részben azért, mert a szovjet JUNOSZTY TV-men csak a TV2 jött hanggal, de miután lett rendes TV-m, akkor is a TV2-t néztem, továbbra is. Ezek az idők elmúltak.
"Részben azért, mert a szovjet JUNOSZTY TV-men csak a TV2 jött hanggal...." :troll:
Ott szerintem a hangnormák miatt lehetett probléma, a Junoszty tv csak a régi keleti szabványt ismerte, azonban itthon a kereskedelmik indulása után egyes adóknál az UHF sávban (nem tv csatornák, hanem tv adók) átálltak az európai szabványra, amivel ez a tv készülék nem tudott mit kezdeni.
 #163537  Szerző: mlaszlo

altermanus írta: Ott a KIWI TV...
OFF: az MTVA-nál is ez a helyzet! a nemzeti főadón reggel nincsenek ifjúsági műsorok (sőt régen az M1-en sem voltAak, hiszen reggel 6-tól este 8-ig mese ment az M2-őn...)
visszasírom azokat az időket amikor:
5.50: Nap-kelte
9.00: Magyar népmesék
9.15: Kukori és kotkoda
9.30: Mézga család
Aztán jöttek a felnőtteknek való közéleti magazinok, vagy argentin sorozatok, vagy tudom is én...
...
ez a világ, ahol minden tematikus, és nem akkor adják ezeket, amikor az ember felkel és bekapcsolja a tv-t... katasztrófa
ha ilyen lesz a DAB világa is, akkor inkább bolygót váltok, ha nem univerzumot... :arrow: (bár a tegnapi MTVA-s világok harca jó volt a Dunán... meg is lepett) OFF vége
Nem értem a problémát, mi az hogy nem akkor adják, amikor az ember felkel? Ha reggel híreket akarsz, ott az M1, gyerekműsor ott az M2-őn. Egy csatornára több tematikát bezsúfolni értelmetlen.
 #163530  Szerző: altermanus

fizetek is, főleg azért mert nálam a comedy centrál a nyerő... :troll:
 #163510  Szerző: Gr3g0ry

altermanus írta:
Gr3g0ry írta: Ahogy nézegetem a műsorkalauzt(EPG,TXT,internet),még a gyerekeknek szánt hétvégi reggeli rajzfilmsávot is rendesen lecsípték.....
Ott a KIWI TV...
OFF: az MTVA-nál is ez a helyzet! a nemzeti főadón reggel nincsenek ifjúsági műsorok (sőt régen az M1-en sem voltAak, hiszen reggel 6-tól este 8-ig mese ment az M2-őn...)
Aztán jöttek a felnőtteknek való közéleti magazinok, vagy argentin sorozatok, vagy tudom is én...
...
ez a világ, ahol minden tematikus, és nem akkor adják ezeket, amikor az ember felkel és bekapcsolja a tv-t... katasztrófa
ha ilyen lesz a DAB világa is, akkor inkább bolygót váltok, ha nem univerzumot... :arrow: (bár a tegnapi MTVA-s világok harca jó volt a Dunán... meg is lepett) OFF vége
Ja csak fizess érte a kábelszolgáltatódnál mikor a fem3,zenebutik,izaura ingyen is elérhető a "tetőantennások" számára.
Néha úgyérzem hogy a M2 már jobb adó lesz(gyerekadóként) mert már régi rajzfilmeket is adnak,amit pont illene sugároznia a gyerekeknek.
Én arra az időre emlékszem mikor az M1-en hétvégén reggel adtak rajzfilmeket.
 #163509  Szerző: altermanus

Gr3g0ry írta:
most mit röhögsz... nálunk az M1-en nem volt hang :troll: (bárcsak most se lenne)
 #163508  Szerző: Gr3g0ry

#163507  Szerző: altermanus

Gr3g0ry írta:
noartist írta:
djlacee írta:A "rendes" TV2-ből nem marad semmi
Magam sem gondoltam volna, hogy egyszer még visszasírom.
Ahogy nézegetem a műsorkalauzt(EPG,TXT,internet),még a gyerekeknek szánt hétvégi reggeli rajzfilmsávot is rendesen lecsípték.....
Ott a KIWI TV...
...
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 203