RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#164112  Szerző: adam1400

Dani írta:
admin írta:
adam1400 írta:Na az első változás a magyar zenék növekedéséhez:

Hó utsó hétvégéjén Top 500 lesz.

Utána meg gondolom lesznek tematikus hétvégék.

A helyi 5-6 és 10-12-n kivül mostmár éjjel és 12-17 között is van 1-1 magyar szám.
Akkor már meg is van a 3%-os magyararány. A 41%-os vállalás helyett.

Én nagyon támogatom a lázadást a kretén kvóta ellen, de a sumákolós kivételezéstől rosszul vagyok.
Inkább sumákoljanak. Kell igenis egy olyan rádió, amely kiszolgálja azoknak az igényeit is, akik nem feltétlenül a magyar zenekarokért rajonganak. Annak idején a Roxy is ilyen volt, mégis sokan rajongtak érte. Persze, aláirom, volna mit változtatnia a Rádió1-nek, de az nem a magyar zenékkel van összefüggésben.
Elnézést,hogy ismét hozzászólok (ha baj töröld),de rossz hírem van számodra. ma éjjel a 6 órába 30 magyar szám volt. ez már hány %-nak felel meg? mostmár csak nappalra 3x ennyi kell és úgy kb elég?
 #164111  Szerző: Dani

admin írta:

A helyi 5-6 és 10-12-n kivül mostmár éjjel és 12-17 között is van 1-1 magyar szám.

Én nagyon támogatom a lázadást a kretén kvóta ellen, de a sumákolós kivételezéstől rosszul vagyok.
Inkább sumákoljanak. Kell igenis egy olyan rádió, amely kiszolgálja azoknak az igényeit is, akik nem feltétlenül a magyar zenekarokért rajonganak. Annak idején a Roxy is ilyen volt, mégis sokan rajongtak érte. Persze, aláirom, volna mit változtatnia a Rádió1-nek, de az nem a magyar zenékkel van összefüggésben.
 #164109  Szerző: LewyDee

admin írta:

De legalább van így egy hallgatható rádió és ez a fő :)
 #164075  Szerző: markfelt

#164074  Szerző: adam1400

Na az első változás a magyar zenék növekedéséhez:

#164059  Szerző: kukac

LuciFerko írta:
djlacee írta:OFF
Ausztriában pedig a Kék Duna keringő megy a rádiókon ilyenkor
Szóval ez ilyen Hungarikum? :)
Olyannyira, hogy néhány éve pl. szórakozóhelyen konkrétan hallottam hangos beszólást amiatt, hogy éjfélkor elmaradt a himnusz. Ez az ország a szokások rabja. Gondolkoztam rajta, hogy idén a 2013-as MOB-os himnusz verziót játsszuk le a régi helyett (mégiscsak rövidebb, tempósabb - ha lehet egyáltalán ilyesmiről beszélni a himnusz esetében), de annyira megosztja a közönséget, hogy inkább letettem róla.
 #164041  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:OFF
Szóval ez ilyen Hungarikum? :)
 #164039  Szerző: djlacee

OFF
 #164038  Szerző: LuciFerko

Amúgy külföldön érdekes módon ez nem nagyon szokás. Ausztrál és új-zélandi rádiókat figyeltem, még visszaszámlálás sem volt. A Triple J-n meg Prince, George Michael és David Bowie számok mentek éjfél körül.
 #164007  Szerző: kukac

admin írta:
Dawe1797 írta:Most nézem, hogy a Himnusszal kezdték az újévet. Ez szép tőlük.

Szerk.: a Music FM is
Ez amióta világ a világ, így van kb. minden rádiónál.
van itt egy pár rádiós "újszülött" aki azért rendre rácsodálkozik a világ dolgaira...
  • 1
  • 770
  • 771
  • 772
  • 773
  • 774
  • 1032