RADIOSITE Fórum

• TV-DX

#164144  Szerző: altermanus

Gr3g0ry írta:
altermanus írta:Most nézem... miért van két Infokanal a 44-es csatornán? jah és mindezt mpeg2-be adják? :shock:
Töröld ki a 44-est aztán futtass rajta ugyanerről egy keresést(biztos ami biztos).
csak egy baj van... nincs tropo... :lol: de felvettem, mikor még volt, és más PID-ek vannak hozzá
 #164142  Szerző: Gr3g0ry

altermanus írta:Most nézem... miért van két Infokanal a 44-es csatornán? jah és mindezt mpeg2-be adják? :shock:
Töröld ki a 44-est aztán futtass rajta ugyanerről egy keresést(biztos ami biztos).
 #164137  Szerző: altermanus

Most nézem... miért van két Infokanal a 44-es csatornán? jah és mindezt mpeg2-be adják? :shock:
 #164045  Szerző: altermanus

közben kiderült, hogy pécs zavar ,,hátulról''
összeadtam-kivontam, osztottam-szoroztam... hátulról 5° kell hogy szembe nézzen vele...
De érdekes... a DVB-T1-es vevő fogja az A Multiplexet, a DVB-T2 a Wein multi plexet fogja... és csak akkor fogja az a Multiplexet, amikor az ORF2W-n sötétebb a kép.
UHF 52-es csatorna
 #164026  Szerző: altermanus

ma is várható egy kis tropo... érdemes lesz figyelni...
 #164016  Szerző: altermanus

joe írta:
altermanus írta:Jihlava-ra gyanakszom...
...szerintem "hátulról" Pécs zavart...70kW 125km-re ;)
Joe
nem hiszem... elforgattam Pécs felé az antennát reggel (még jöttek a szlovákok), és nem ő volt... plusz mivel az osztrák DVB-T2 platformon ad, Pécs meg DVB-T-n így be tudtam volna fogni a mindig tv-s DVB-T-s vevőmmel, de nem volt jel...
szerk.: de ha már magyar, akkor Sárszentlőrinc előbb zavar, mint Pécs...
 #164014  Szerző: joe

altermanus írta:Jihlava-ra gyanakszom...
...szerintem "hátulról" Pécs zavart...70kW 125km-re ;)
Joe
 #164011  Szerző: altermanus

Sszilu írta:
altermanus írta: Köszönöm! viszont a tegnapi felvételeket átnézve interferált a 52-es csatornán lévő bécsi A-WNB mux... sokszor megállt a kép, és visszajött. pedig a tuner pixelesedni szokott ha gyenge a jel, viszont a jelminőség 84, viszont a jelerősség 65% volt... de mivel interferálhatott?
Szia!

Az 52-es csatorna nem Bécs, hanem Mattersburg. Az 52-esen szóba jöhet Nyitva (V), vagy Jihlava (H), esetleg Olomouc (H). A http://www.dvbtmap.eu oldalt ismered? Elég jól használható lap. A térképek menü alatt sok lehetőség van a bogarászásra, és pl. az adók lefedettségének ellenőrzésére, stb...

Szilárd
Üdv!
Jihlava-ra gyanakszom az nekem 12°-kal északabbra van, mint Sopron, de hogy jöhetne, mikor 5kW-tal ad, és a csehek, pedig 100kW-tal adnak? (DVB-Tmaps.eu - Android alkalmazása...) És igen ismerem az oldalt.
 #164005  Szerző: Sszilu

altermanus írta: Köszönöm! viszont a tegnapi felvételeket átnézve interferált a 52-es csatornán lévő bécsi A-WNB mux... sokszor megállt a kép, és visszajött. pedig a tuner pixelesedni szokott ha gyenge a jel, viszont a jelminőség 84, viszont a jelerősség 65% volt... de mivel interferálhatott?
Szia!

Az 52-es csatorna nem Bécs, hanem Mattersburg. Az 52-esen szóba jöhet Nyitva (V), vagy Jihlava (H), esetleg Olomouc (H). A http://www.dvbtmap.eu oldalt ismered? Elég jól használható lap. A térképek menü alatt sok lehetőség van a bogarászásra, és pl. az adók lefedettségének ellenőrzésére, stb...

Szilárd
 #164004  Szerző: altermanus

Sszilu írta:
altermanus írta:Kép
közben sikerült a Csehekről is képet lőni...
Szia!

Gratulálok a brnoi vételedhez! :-)
Öttevényen állandó vétel volt Brno a 29-en, amíg el nem indult Gerecse. Azóta, talán ha kétszer láttam, sajnos, nagyon erős tropó kell hozzá, hogy elnyomja a magyar adást.
Ü.: Sz.
Köszönöm! viszont a tegnapi felvételeket átnézve interferált a 52-es csatornán lévő bécsi A-WNB mux... sokszor megállt a kép, és visszajött. pedig a tuner pixelesedni szokott ha gyenge a jel, viszont a jelminőség 84, viszont a jelerősség 65% volt... de mivel interferálhatott?
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 79