witiruve írta:A 320KBps stream vajon mi célt szolgál? Reklámok helyett gumizene szól mindig.azon kapja a vidéki hálózat a központi műsort?!...
witiruve írta:A 320KBps stream vajon mi célt szolgál? Reklámok helyett gumizene szól mindig.azon kapja a vidéki hálózat a központi műsort?!...
Gr3g0ry írta:Én értem, csak hogy ez nem sok, hanem ez kevés. Főleg úgy, hogy ekkora kampányt kapott. Ha csak ennyien "maradtak ott" a 96.4-en, akkor bizony tényleg szar a program. Szerintem.retrocica írta:Szerintem az utolsó mondatod a kulcs: várni kell még, korai adatok ezek.Ez a kezdetleges 200-250 már annak volt köszönhető, hogy annak idején volt egy jól bejáratott brand,mely a Bp-i megszűnése mély nyomott hagyott a "hallgatók szívében".Ezzel pedig előnyt lehetett kovácsolni.
A következtetéseid helyesnek tűnnek - bár csak felületesen nézegettem a jelentést.
Az R1 200-250k "alap" ugyan kevés, de nem olyan rossz - más rádiók évek alatt sem tudtak ennyit összevakarni. Mondjuk szerintem siralmas, de ez magánvélemény. A Balázs-féle növekedés pedig a fentiek alapján kb. kényszerhelyzet volt, ügyesen meglépték - az ügyesen helyett nem találtam más szót.
.....
retrocica írta:Szerintem az utolsó mondatod a kulcs: várni kell még, korai adatok ezek.Ez a kezdetleges 200-250 már annak volt köszönhető, hogy annak idején volt egy jól bejáratott brand,mely a Bp-i megszűnése mély nyomott hagyott a "hallgatók szívében".Ezzel pedig előnyt lehetett kovácsolni.
A következtetéseid helyesnek tűnnek - bár csak felületesen nézegettem a jelentést.
Az R1 200-250k "alap" ugyan kevés, de nem olyan rossz - más rádiók évek alatt sem tudtak ennyit összevakarni. Mondjuk szerintem siralmas, de ez magánvélemény. A Balázs-féle növekedés pedig a fentiek alapján kb. kényszerhelyzet volt, ügyesen meglépték - az ügyesen helyett nem találtam más szót.
.....
troll írta:Biztos oltári nagy kielégülés lehet hetente leírni a baromságaitokat, szinte mindig szóról-szóra ugyanazt... de, hát mivel kisgyerekek nagy játszótere lett ez a hely, igazából csodálkoznom sem kellene.Biztos oltári nagy kielégülés lehet állandóan megcáfolni a TÉNYEKET, illetve belekötni abba, aki nem vevő a hazugságokra! Egyébként ha rám céloztál a kisgyerekezéssel, biztosan összekeversz valakivel!
pavatomi írta:Mégis sokkal hallgathatóbb adó volt az újkorában is, mint az akkori R1, amit kinyírt. Sőt, most is hallgathatóbb, ha egész nap rádiót akarsz hallgatni. Nem a fröcsögés és az önimádás megy benne, hamis szlogenekkel. Hol a tökömben a legnagyobb a zenei változatosság a R1-en 10-17 óra között, amit Balázsék alatt promótálnak?Pontosan erről van szó. Önimádás, nagyarcúság, kormánypropaganda fényezése, egyfolytában! Hányni tudnék tőle, komolyan. A Music soha nem volt ilyen, induláskor sem!!Nevetséges, vicc. Music az egy egész napos hallgatás után (10-19 között) egy-egy számot ismételt meg, de azt is minimum 3-4 óra elteltével. És ott nem csak a mai agyonjátszott zenék mennek, hanem visszanyúlnak régebbi jó diszkós zenékhez is, mint az Ozone is tette ezt.
Lehetett volna annyi kreativitás Vajnáékban, hogy nem egy sokak által régen is utált adót hoz vissza, hanem mutat valami újat, mint anno a Music is tette. Ott azért volt jópár újdonság (call center, a délutáni show stb.) és nem önimádó fröcsögő adóként indult, mint ez most.
Nem beszélve arról, hogy az Ozonos műsorvezetőket lefokozták napi 2 órába, emellett hajnal 5-6 közé még, pedig sokkal vállalhatóbb személyiségek mint a pesti R1-es brigád. Ők nem fröcsögnek a helyi sáv alatt, olyan mint ha az Ozone szólna csak R1-et mondanak mert épp azt kell... Inkább lett volna az Ozone félországos mint ez a lejárt igazi mai slágeres cucc.... vicc