RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#164561  Szerző: kukac

frekivadasz írta:Ez egy költői kérdés.
...amire viszont valszeg van egy nagyon prózai válasz.
 #164560  Szerző: frekivadasz

Ez egy költői kérdés.
 #164558  Szerző: kukac

kukac írta:
kukac írta:Miért nem szerepel a classfm a radio1-es cikk grafikonjaiban? Ha jól látom a mérési időszak egy részében még javában sugárzott.
reup
 #164521  Szerző: altermanus

kukac írta:
szblcs írta:
kukac írta:Polgár Peti kétségtelenül a XXI. század Voga-Turnovszkyja - csak nekem nem vicces és inkább csak rohadtul kínos?
Nekem sem, bár én egyetlen humoristán, vagy ma divatos nevükön nevezve "standuposon" nem tudok nevetni. Persze nyilván kurvára megsavanyodott vagyok, így hát ez nem csoda.
+1, az egyetlen standupos akinek humora van, az a Kőhalmi (esetleg még a Bödőcs), a többi mind kutyaütő.
off: én az elején nem szerettem Kiss Ádámot, de mostanra valahogy jó lett, viszont Kovács András Péter volt számomra a legjobb, amivel megnyerte a humorfesztivált: https://www.youtube.com/watch?v=X40rVqzK0V0
Kedvenc Idézetem:
Isten látja lelkemet, én mindig a lányok szívéhez kerestem a kulcsot, de valahogy a pince ajtó mindig előbb nyílt.
Viszont, szerintem ehhez hangulat kell, hogy várd, jöjjön a műsor, ez úgy nem fog menni, hogy bepunnyadok a fotelbe aztán minden poén után ,,Hö"-t. Régen a kabarék azért tudtak működni, mert nem láttunk mögéjük, most meg azt is tudjuk mikor mi történik velük, mindenről kritikusan gondolkodunk ahelyett, hogy mindenféle gondolkodás nélkül üres fejjel néznénk meg - bár ez a mai világban, elengedni magadat ebben a stresszes világban, nem könnyű...
 #164518  Szerző: kukac

szblcs írta:
kukac írta:Polgár Peti kétségtelenül a XXI. század Voga-Turnovszkyja - csak nekem nem vicces és inkább csak rohadtul kínos?
Nekem sem, bár én egyetlen humoristán, vagy ma divatos nevükön nevezve "standuposon" nem tudok nevetni. Persze nyilván kurvára megsavanyodott vagyok, így hát ez nem csoda.
+1, az egyetlen standupos akinek humora van, az a Kőhalmi (esetleg még a Bödőcs), a többi mind kutyaütő.
 #164514  Szerző: markfelt

#164512  Szerző: kukac

Polgár Peti kétségtelenül a XXI. század Voga-Turnovszkyja - csak nekem nem vicces és inkább csak rohadtul kínos?
 #164496  Szerző: kukac

kukac írta:
kukac írta:
kukac írta:Miért nem szerepel a classfm a radio1-es cikk grafikonjaiban? Ha jól látom a mérési időszak egy részében még javában sugárzott.
up
up
 #164476  Szerző: ayala

Lassan elkezdem húzni a strigulákat a Reggeli Show káromkodásairól. :)
Örülök a szabadszájúságnak, de szerintem Balázs túltolja már ezt. Ha rövid időn belül nem bírságolják rommá őket, akkor tényleg bármit megtehetnek. Szomorú, hogy mások nem... :unott:
 #164461  Szerző: Gr3g0ry

Sok értelmét már nem láttom benne,hiszen megszűnt.
  • 1
  • 756
  • 757
  • 758
  • 759
  • 760
  • 1032