RADIOSITE Fórum

• Politika

#164863  Szerző: frekivadasz

kukac írta: persze, nyilván viseli mindenki - gondolom te is és a gyereked is ha egyszer úgy hozza az élet. Nyilván akkor is ezt fogod neki mondogatni a rács másik oldalán állva..
Amit szblcs mondott, abban pont az van ami, egyrészt nem kellene helyette magyarázkodni, másrészt pedig a jelenlegi politikai trend pontosan ezen dolgok ellenében határozza meg magát.
Én eddig mindet viseltem. Így tervezem a továbbiakban is. A gyerekemet is ilyen szellemben nevelem.

Mindenkinek az van benne, amit belelát. Semminemű magyarázkodás nem volt, elmondtam, hogy én mit gondolok.

Hogy a volt, a jelenlegi, vagy a jövőbeli politikai trend hogyan határozza meg magát, a legkisebb mértékben sem érdekel.
 #164862  Szerző: frekivadasz

asr27 írta: Az a gond, hogy nem érted az összefüggést, pedig ott van az...
Egyébként nem ez a szennylap, hanem a magyar idők, meg a 888...
Szeretném megérteni. Segítesz?

De, ez is szennylap.
 #164858  Szerző: kukac

witiruve írta:
asr27 írta:
frekivadasz írta:Még mindig erre a linkelt szép fehér lapocskára.

Mit lehetne tenni, hogy az alján szereplő szép szövegnek ne legyen létjogosultsága?
A közpénzt a dolgozó emberek javára visszaforgatni, amit a rendkívül magas adóval elszednek tőlünk, dolgozó emberektől, majd valamelyik fideszes oligarcha zsebébe tömnek!
Minimálbér netto 120000Ft, Szakmunkás minimálbér legalább netto 150000Ft.
Akkor talán a mai fiatalok közel 70%-a nem azt tűzné ki célul, hogy "amint lehet kimegyek külföldre dolgozni"! Az összes politikusnál vagyonosodási vizsgálatot kellene indítani, és a nem tisztességes úton szerzett vagyont, elkobozni!
Hirtelen, röviden erről ennyit!
Alapíts pártot, gyűjts követőket, légy a pártod elnöke. Előtted a lehetőség, mi tart vissza?
egyrészt egy pártalapításhoz pénz kell. Nagyon sok pénz. Nem elvárható, hogy egy átlagos fizetésből élő állampolgár csak gyakorlati szintig is eljut egy ilyen volumenű dologban, így ezt bárkin is számonkérni eléggé érdekes. Másrészt ha el is jut egy ilyen kezdeményezés a szervezési fázisba, amint a kormány veszélyérzete élesedik rá, azonnal megpróbálja minden fórumon ellehetetleníteni, tönkretenni, hitelteleníteni a kezdeményezést és a szereplők személyét, korlátlan pénz és médiaforrás áll rendelkezésére és nem riad vissza a bűncselekmény határát súroló módszerektől sem - az hogy ez jól működik, te magad vagy az egyik jó példa.
 #164857  Szerző: kukac

witiruve írta:Ha a csodás Vonácska vagy esetleg a csodás mszp lenne hatalmon, ki sem látnál a migránsok közül :)
rosszindulatból fakadó egyoldalú feltételezés.
 #164856  Szerző: kukac

frekivadasz írta:Valami miatt tesznek emberek dolgokat. Értem.

Tessék a következményeket is vállalni.

Nagyon divat lett az egyéni felelősség lerázása, másra hárítása.

Amikor Szabolcs a szabadosság szót használta, én valahogy ezt látom bele inkább, nem az akkor általad felsoroltakat.
persze, nyilván viseli mindenki - gondolom te is és a gyereked is ha egyszer úgy hozza az élet. Nyilván akkor is ezt fogod neki mondogatni a rács másik oldalán állva..
Amit szblcs mondott, abban pont az van ami, egyrészt nem kellene helyette magyarázkodni, másrészt pedig a jelenlegi politikai trend pontosan ezen dolgok ellenében határozza meg magát.
 #164847  Szerző: asr27

frekivadasz írta:Ez a rövid cikk mindent elárult erről a szennylapról.

Ami történt, tragédia, ilyennel nem viccelünk, nem használjuk fel ideológiai meggyőződésünk erősítgetésére.

De hogy lehetett ezt a két dolgot párhuzamba állítani? Pláne, hogy a második hírrel kapcsolatban semmi konkrétum nem hangzott el. Tehát nem tudunk semmit.

Ugyanakkor van még itt lent pár megválaszolandó kérdés, ne meneküljünk előre kérem.
Az a gond, hogy nem érted az összefüggést, pedig ott van az...
Egyébként nem ez a szennylap, hanem a magyar idők, meg a 888...
 #164841  Szerző: asr27

witiruve írta:Ha a csodás Vonácska vagy esetleg a csodás mszp lenne hatalmon, ki sem látnál a migránsok közül :)
Kérlek, ezt fejtsd ki bővebben, miért gondolod így, hol hallottad???
 #164837  Szerző: frekivadasz

Abszolút nem, ez az egyik legfontosabb kérdés. Valószínűleg jócskán kell még gyúrnunk az önrendelkezés terén, az agyon globalizált világban ez nem kis kihívás, ahol aztán tényleg minden összefügg mindennel.

A kocsmai stílus meg csak egy állapot. Túl lehet lépni rajta egyszerűen, abszolút nem releváns, fontosabb kérdések vannak itt függőben.
 #164836  Szerző: Attis

frekivadasz írta:Ez már erősen konteó kategória, de a lentiek fényében ez sem biztos, hogy véletlen.
Ellenben nem elhanyagolható kérdés.
Viszont visszaolvasgatva a mai hozzászólásokat: gratulálok. Sikerült egy utolsó kocsmai veszekedésbe belecsöppennünk. :yeah:
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 517