altermanus írta:Tippelj, és böffentek, ha eltaláltad.szblcs írta: Mondom, engedd el, nem cél a R1-et a Class frekire vinni. Oda mást szánnak. A R1 más módon lesz országos.figyelek! hogyan?
altermanus írta:Tippelj, és böffentek, ha eltaláltad.szblcs írta: Mondom, engedd el, nem cél a R1-et a Class frekire vinni. Oda mást szánnak. A R1 más módon lesz országos.figyelek! hogyan?
szblcs írta: Mondom, engedd el, nem cél a R1-et a Class frekire vinni. Oda mást szánnak. A R1 más módon lesz országos.figyelek! hogyan?
asr27 írta:Há' maj' meglássuk.szblcs írta:Kinek a szülötte lesz?asr27 írta: és melyik az a más?Még nincs elnevezve a gyermek.
Csak nem a rogánné féle?
szblcs írta:Kinek a szülötte lesz?asr27 írta:Még nincs elnevezve a gyermek.szblcs írta:nem cél a R1-et a Class frekire vinni. Oda mást szánnak.és melyik az a más?
szblcs írta:Mondasz valamit.Gr3g0ry írta:Ahogy én tudom,hálózatos rádió nem kerülhet országos frekicsomagra(szerintem a törvényi szabályozások nem tenné lehetővé),talán egyetlen lehetőség ha lemondanak a hálózati rádiós dolgokról(és lemondva azt a lehetőséget hogy helyi frekvenciákra keressenek hirdetőket,ami marketing szempontból nem jelentene jót).Jaj, hagyjuk már a törvényeket.
Gr3g0ry írta:Ahogy én tudom,hálózatos rádió nem kerülhet országos frekicsomagra(szerintem a törvényi szabályozások nem tenné lehetővé),talán egyetlen lehetőség ha lemondanak a hálózati rádiós dolgokról(és lemondva azt a lehetőséget hogy helyi frekvenciákra keressenek hirdetőket,ami marketing szempontból nem jelentene jót).Jaj, hagyjuk már a törvényeket.
asr27 írta:Még nincs elnevezve a gyermek.szblcs írta:nem cél a R1-et a Class frekire vinni. Oda mást szánnak.és melyik az a más?
szblcs írta:nem cél a R1-et a Class frekire vinni. Oda mást szánnak.és melyik az a más?
altermanus írta:szblcs írta:az, hogy a politika úgy is megoldja azt, hogy a rádió 1 valamilyen úton-módon, ki fogják harcolni a class frekvenciáit... csak legyünk túl a következő választáson, és a Class peren...altermanus írta: azért ezt - a mondatot, szblcs - gondold meg jól....Miért, mi a probléma vele?
azt se akarta elhinni senki sem, hogy a dankó valaha feltőr FM-re... pedig én az árvíz FM után nem sokkal, mondogattam jó pár ismerősnek. Sőt, egy facebook csoportba is írtam, írnom sem kell, hogy hülyének néztek...,na jó itt talán nem, de hidd el lesz olyan törvény (képesek rá), hogy megcsinálják én ebbe olyan biztos vagyok, mint ahogy itt ülök a laptopom előtt, és pötyögök a fórumon, és te meg elolvasod a most a hozzászólásomat