RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#165694  Szerző: noartist

Miféle bunda?
 #165692  Szerző: robert11

Ki mit szól ahoz hogy a rádió1 játékáról kiderült hogy bunda és amiatt kapcsolták ki a falat vagy azt hogy lehessen olvasni a mások bejegyzéseit.
Vagy ebből mi az igaz?
Nem lehet hogy csakkitalálta valaki?
Elég rossz fényt vetne az adóra ha így lenne, mert amennyi hallgatót gyűjtöttek, így azokat könnyen el is veszíthetik.
Adam1400 te is szólj hozzá.
 #165545  Szerző: Wolfman

Shakira - Objection (Tango)? Ez most kicsit meglepett.
 #165539  Szerző: kukac

Gr3g0ry írta:
kukac írta: A hallgatottság pont nem őket igazolta, amíg volt classfm, addig labdába se rúgtak. Amióta nincs (és verseny sincs), azóta papíron lehet hogy ők a hallgatottak - de hát mindig a viszonyítási alap a fontos.
Pedig azthittem hogy a reggeli műsor miatt lett akkora hallgatottság. :o
:mellow:
 #165533  Szerző: Milán

Amikor bele-bele hallgatnék a streambe, időnként megszakad. Biztos hogy nem nálam van a hiba, mert próbáltam más szolgáltatónál is, és ott is ugyanez a hiba jelentkezett.

A web sem annyira stabil:
Kép
 #165514  Szerző: szabogabor10

adika4444 írta:No hát ma mi sikeredett néhány perce! A kisrádiót gondolom elnyomta valaki a stúdióban, nagyon kapkodva keresték azt a 96,4-et, de valamelyik konkurens rádió szövegelése azért belehallatszott a nagy keresgélésbe. Ha valaki kéri örömmel feltöltöm, úgy éreztem ezt meg kell őrizni az utókornak.
Jöhet. :D
 #165510  Szerző: asr27

adika4444 írta:No hát ma mi sikeredett néhány perce! A kisrádiót gondolom elnyomta valaki a stúdióban, nagyon kapkodva keresték azt a 96,4-et, de valamelyik konkurens rádió szövegelése azért belehallatszott a nagy keresgélésbe. Ha valaki kéri örömmel feltöltöm, úgy éreztem ezt meg kell őrizni az utókornak.
Érdekelne, töltsd fel! :D
 #165508  Szerző: adika4444

No hát ma mi sikeredett néhány perce! A kisrádiót gondolom elnyomta valaki a stúdióban, nagyon kapkodva keresték azt a 96,4-et, de valamelyik konkurens rádió szövegelése azért belehallatszott a nagy keresgélésbe. Ha valaki kéri örömmel feltöltöm, úgy éreztem ezt meg kell őrizni az utókornak.
  • 1
  • 749
  • 750
  • 751
  • 752
  • 753
  • 1037