szblcs írta: ...Békéscsabával...OFF
Itt lehet tudni egyébként, hogy mi a helyzet? A 88,9 MHz-re a Radio Plus Kft., meg a helyi Rádió 1-esek pályáztak, idáig képben vagyok. Azóta valami hír?
m2o radio allo stato puro
szblcs írta: ...Békéscsabával...OFF
Nickman írta:kár hogy nem a 94,6-on leszmihalylovics írta: Szerintem ez még mindig fabatkát nem ér, ha csak nincs mellé egy veszprémi 90.6 MHz.Ki mondta, hogy nem lesz?
[OFF vége]![]()
forrás
Nickman írta:Picsába, és akkor mi lesz Tokajjal, Telkibányával, Békéscsabával, Egerrel, Keszthellyel, ......., és Esztergommal? Talán Rádió 1 nélkül maradnak?mihalylovics írta: Szerintem ez még mindig fabatkát nem ér, ha csak nincs mellé egy veszprémi 90.6 MHz.Ki mondta, hogy nem lesz?
[OFF vége]![]()
forrás
mihalylovics írta: Szerintem ez még mindig fabatkát nem ér, ha csak nincs mellé egy veszprémi 90.6 MHz.Ki mondta, hogy nem lesz?
[OFF vége]
szblcs írta:Szerintem ez még mindig fabatkát nem ér, ha csak nincs mellé egy veszprémi 90.6 MHz.LuciFerko írta:Hát, ha egyszer ez a matematikai művelet eredménye.szblcs írta:Nem meglepő, hiszen csaknem biztos, hogy még idén jön a jelenlegihez nagyon hasonló nevű konkurencia, egész pontosan 11,1 MHz-cel feljebb.101.7?
Nahát, ez is milyen érdekes:
Persze mit érne az egész egy kaposvár 99.9-es freki nélkül.
LuciFerko írta:Hát, ha egyszer ez a matematikai művelet eredménye.szblcs írta:Nem meglepő, hiszen csaknem biztos, hogy még idén jön a jelenlegihez nagyon hasonló nevű konkurencia, egész pontosan 11,1 MHz-cel feljebb.101.7?
szblcs írta:Nem meglepő, hiszen csaknem biztos, hogy még idén jön a jelenlegihez nagyon hasonló nevű konkurencia, egész pontosan 11,1 MHz-cel feljebb.101.7?