RADIOSITE Fórum

• TV-DX

#167670  Szerző: altermanus

Kicsit ránéztem az UHF sávra, és egy ideig jött a ZDF multiplex egyenesen Németországból... Szépen akkora lökés érte, hogy szétverte a soproni Dalos-hegy E multiplexét a 33-as csatornán... érdekes volt látni egy ZDF csatornát az TLC-n :D, de csak pár másodpercig tartott és azt sem értem hogyan lehet, ugyanis a NID száma - gondolom én -, más lehet mint 8903 (ugyanis a magyaroké ezen NID alatt van).
Sajnos olyan gyenge volt a jel, hogy nem tudtam fogni az USB Stickemmel
kicsit off: a frekvencia.hu a TLC 5100 pid van írva, de 5010 a pidje nem?
Kép
 #167304  Szerző: djlacee

Minek ahhoz ilyen speciális?
 #167282  Szerző: altermanus

DVB-T/T2, DVB-S/S2, DVB-C-re is alkalmas, csak olyan USB stick kell hozzá...
ProgFinder a neve.
 #167281  Szerző: LuciFerko

Kell ez a progi :)
 #167278  Szerző: altermanus

Kép
valami történik... szerintem zivatar közeleg...
UPDATE:
Kép
közben jön a UHF 44-esen is, Bratislava
 #165928  Szerző: altermanus

http://bit.ly/2mqmo8M
szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni, TVDX reményében (érzékenység... stb)?
vagy van erre kifejezetten olyan weboldal ami tartogat infókat, vagy nézzem meg a fejlesztő oldalát?

UPDATE:
Ezt szemeltem ki magamnak: http://bit.ly/2mbGov3
 #165581  Szerző: Promenád

Gr3g0ry írta:
feci01 írta:Analog tv ben nem vagyok otthon 33 ch PINK BH lepke antennával gondolom Bosznia hercegovina.
A Pink tudtommal szerb nyelvű(emlékeim szerint szerbiából,szerintem még adnak TXT jelet, megnézheted hogy a 100-as oldalon ahol weboldalt leírják milyen végződésű),emlékeim szerint ami Bosznia -Hercegovinából jött az a FTV lesz.

Nálam mostanság UHF 34-en(talán) az Inter jön.
Szerb nyelvű, de van boszniai változata is az meg még mindig analógon sugározzák. Nemcsak a szerbiai létezik.
 #165203  Szerző: joe

PINK BH az UHF 33-on a bosniai Kozara-hegységből sugároz.
Az UHF 34-en az ukrán "Persij Kanal" ill. "TRK Era" adását lehet venni a Huszt mellett üzemelő papíron 20kW-os (gyakorlatban legalább 400-500kW ERP) adóról. Joe
 #165197  Szerző: Gr3g0ry

feci01 írta:Analog tv ben nem vagyok otthon 33 ch PINK BH lepke antennával gondolom Bosznia hercegovina.
A Pink tudtommal szerb nyelvű(emlékeim szerint szerbiából,szerintem még adnak TXT jelet, megnézheted hogy a 100-as oldalon ahol weboldalt leírják milyen végződésű),emlékeim szerint ami Bosznia -Hercegovinából jött az a FTV lesz.

Nálam mostanság UHF 34-en(talán) az Inter jön.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 79