Amióta nem írtam a rádióról történt egy-két dolog, az sem tudom melyikkel kezdjem. Az egyik Facebook posztban taglalták, hogy a szomszédos szegedi Rádió 88 adását egyes vásárhelyi területeken nehezen lehet hallgatni autóban, főleg a belvárosi területeken, amikor elvben befedi az egész várost. Van egy gyanúm, amit más is megerősített, hogy itt nemcsak az RDS-el vannak problémák, hanem vagy az antennával, vagy az adó kimeneti szűrőivel, mert megszámlálhatatlanul tele van az URH sáv a Rádió 7 al és felharmonikusaival. Így nem is csoda, ha éppen egy másik rádió jelébe belezavar. Ha a kimeneti szűrők nyúltak ki, akkor Égető mondhatja a Mi Atyánkat, mert az állandó Watt felcsavarás a Szívküldi idejére most bosszulja meg magát.

Hiába, arra az adóra tényleg ráférne egy kis simogatás. No, ha még majd valami eszembe jut, majd leírom, csak annyi minden van a fejemben és nem tudom a rádiótól beépített emberke esetleg figyeli a hozzászólásokat.

Egyébként számomra furcsa, hogy mind a két rádió úgy hirdeti magát, hogy a leghallgatottabb rádió. - Akkor most melyik az?