RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#166353  Szerző: LG

ÚJDONSÁG a Rádió1-en: Burak Yeter - Tuesday
Ez meg még nem heavy rotation: Ed Sheeran - Shape of you
Ez meg még le se ment: Ed Sheeran - Castle on the hill

:fuckyou:
 #166350  Szerző: kukac

janos01 írta:OFF: Én is hallottam a felvételt, és szerintemel volt túlozva a dolog, ha van egy játékszabály, miért nem tartja be? Elcseszte a szlogent, tehát, nem a R1-et hallgattja, ezért nem jár semmilyen ajándék. Tomi és Attisnál is persze volt ilyesmi, de nem kavart ekkora port, és nem is volt ilyen, úgymond durva hiba..
Csodálkozom, hogy nem tudja a pontos játék folyamatot, nem lett ez tisztázva minden érintettel, mielőtt elindult a játék?!..
 #166346  Szerző: markfelt

Kovi02 írta:
szblcs írta:A ma megjelent NMHH napirendben az van, hogy több budapesti frekit is pályáztatnak hamarosan. Lehet, hogy kap egy nagyobbat a R1? A 96.4 országos networkhöz nagyon gyatra.
98,6 vagy 95,3 ?
Mindkettő sokkal jobb freki a 96.4-nél...
 #166343  Szerző: janos01

OFF: Én is hallottam a felvételt, és szerintemel volt túlozva a dolog, ha van egy játékszabály, miért nem tartja be? Elcseszte a szlogent, tehát, nem a R1-et hallgattja, ezért nem jár semmilyen ajándék. Tomi és Attisnál is persze volt ilyesmi, de nem kavart ekkora port, és nem is volt ilyen, úgymond durva hiba..
 #166341  Szerző: Kovi02

szblcs írta:A ma megjelent NMHH napirendben az van, hogy több budapesti frekit is pályáztatnak hamarosan. Lehet, hogy kap egy nagyobbat a R1? A 96.4 országos networkhöz nagyon gyatra.
98,6 vagy 95,3 ?
 #166338  Szerző: szabogabor10

Szerintem a 95.3-at simán megkapják.
 #166337  Szerző: markfelt

A ma megjelent NMHH napirendben az van, hogy több budapesti frekit is pályáztatnak hamarosan. Lehet, hogy kap egy nagyobbat a R1? A 96.4 országos networkhöz nagyon gyatra.
 #166336  Szerző: dkemeny77

kukac írta:
dkemeny77 írta:Tényleg vicc ami itt történik. Ha a műsorvezető vállal egy tartalmat, amit adásba küld, felelnie kell érte. Sokakhoz eljutott a felvétel, meghallgattuk, humoros. Ez szerintem nem kicsit lett túlpörgetve.

De hogy ne legyen modera, hajrá Rádió1 !! ;)
úgy látszik nem hallottak még a Barbra Streisand-effektusról... :)
Kár hogy azt nem lehet perelni :troll:
 #166326  Szerző: djlacee

BMáté írta:
szblcs írta:Akkor felvetnék egy jobban kapcsolódó témát, csak hogy komolyság is legyen.
Az NMHH a közelmúltban az alábbi frekiket írta ki pályáztatásra. Szerintetek ebből mennyin lesz R1?
Őszig ezekből, szerintem:
Esztergom 98.1
Veszprém 90.6 (1,2 kw, dombtetőről)
Pécs 101.7 (2 kW, hegyről)
Kaposvár 99.9 (2 kW, hegyről)
Székesfehérvár 101.8 (2 kW lett ez is)
Keszthely 99.4
Nagykanizsa 95.6
Szolnok 90.4
Dunaújváros 93.1
Békéscsaba 88.9
Tatabánya 96.7
+Orosháza 90.2
+Zalaegerszeg 95.1
Derecske 94.7
Hajdúböszörmény 98.9
Hajdúszoboszló 100.6
Hajdúnánás 93.3

Beleírtam Orosházát és Zalaegerszeget is, mert esélyesnek tartok felvásárlást, vagy egyéb megoldást. A hajdúsági frekiket dőlt betűvel jelöltem, mert azoknál nem tartom egyértelműnek a kérdést, és furcsállom, hogy nem egyből Debrecenbe próbálnak meg "bejutni". (Az biztos ugyanakor, hogy a korábbi térképem kuka a teljesítményadatok ismeretében.)
Zalaegerszegen egy épp széteső Helikon egyik tagja helyett inkább, nem az Egerszeg Rádió helyett. Orosháza meg szerintem Mega Rádió lesz, HA egyáltalán Békéscsabát megnyerik Vajnáék
 #166320  Szerző: kukac

dkemeny77 írta:Tényleg vicc ami itt történik. Ha a műsorvezető vállal egy tartalmat, amit adásba küld, felelnie kell érte. Sokakhoz eljutott a felvétel, meghallgattuk, humoros. Ez szerintem nem kicsit lett túlpörgetve.

De hogy ne legyen modera, hajrá Rádió1 !! ;)
úgy látszik nem hallottak még a Barbra Streisand-effektusról... :)
  • 1
  • 734
  • 735
  • 736
  • 737
  • 738
  • 1032