RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#166890  Szerző: troll

asr27 írta:
szblcs írta:
szabogabor10 írta:A Dankóra szrintem sincs semmi szükség FM-en. DAB meg AM bőven elég.
Semmi szükség, mert neked nem tetszik? A 85 éves özvegy asszonyok szerint meg csak Dankó és Mária kell.

Patthelyzet.
Kik vannak többen? A "85 éves özvegy asszonyok" vagy mi, fiatalok és középkorúak?
Bartók, dankó, mária... Nem kell ennyi hasonló profilú rádió FM-re.
Hagyjad Szblcs. Vitatkozni egy ilyennel felesleges.

85 év múlva ugyanez az ember jár majd fel pampogni hasonló fórumokra, hogy bezzeg az ő kedvenc - egykori Music Fm-es - zenéit JAAAJ de nem adja már senki, és csak a suhanc fiataloknak áll a világ.

Ezek az emberek mindig csak egy dimenzióban tudnak gondolkodni, a sajátjukban. Hányinger.
 #166882  Szerző: markfelt

asr27 írta:
szblcs írta:
szabogabor10 írta:A Dankóra szrintem sincs semmi szükség FM-en. DAB meg AM bőven elég.
Semmi szükség, mert neked nem tetszik? A 85 éves özvegy asszonyok szerint meg csak Dankó és Mária kell.

Patthelyzet.
Kik vannak többen? A "85 éves özvegy asszonyok" vagy mi, fiatalok és középkorúak?
Láttad már egy átlagos EU ország korfáját?
Bartók nem kell? Eszem megáll!
 #166881  Szerző: asr27

szblcs írta:

Patthelyzet.
 #166880  Szerző: szabogabor10

szblcs írta:

Patthelyzet.
Nem azt mondtam, hogy semmi szükség nincs rá, hanem azt, hogy FM-en felesleges ennyit frekit fenntartani neki.

De oké, tartsunk fenn neki ennyi frekit, de akkor viszont mérjenek ki más frekiken 1-2 országos frekicsomagot. Bár inkább kormányváltás után...
 #166878  Szerző: markfelt

Patthelyzet.
 #166877  Szerző: szabogabor10

A Dankóra szrintem sincs semmi szükség FM-en. DAB meg AM bőven elég.
 #166875  Szerző: asr27

szblcs írta:
asr27 írta:
szblcs írta:A Bartók-Kossuth-Dankó-MKR/SZIR hármashoz nem nyúlnék, fontosak azok is.
Ezt remélem nem gondolod komolyan. :gülü2:
:question:
Remélem, hogy kormányváltás után, az általad felsoroltak közül, legalább a Dankó megy a süllyesztőbe és újra megpályáztatnak egy második országos kereskedelmi frekvencia csomagot.
 #166873  Szerző: markfelt

Ez most olyan sok így egyben, hogy a válaszaim: igen, nem, talán, is, dehogy és persze. Tetszőleges sorrendben.
 #166872  Szerző: noartist

Nagyon OFF, de akkor is: ki lehetne mérni egy országos frekvenciacsomagot, nem? Akár többet is, kvázi a nulláról.
Nagyon klassz dolog államosítani mindent (nem), de megér ez annyit, hogy egy csomó bevételtől elessen az állam? Mert a közrádiók leginkább csak viszik a pénzt, a kereskedelmi pedig sok esetben külföldi tulajdonosi háttérrel rendelkezik (persze, igen, fúúúúj- ez most a véleménye az államnak erről), és százmilliókat hoz a konyhára. Ha nem milliárdokat.
Tényleg az a cél, hogy CSAK az állami híreket, propagandát hallhassa az, aki bekapcsolja a rádiót? Ugyanis jelenleg itt tartunk, a legtöbb helyen maximum 1-2 rádió van, ami nem az MTVA, vagy MTI hírfelhasználó. Megéri ezért kinyírni a rádiós piacot?
Mert oké, legyen Rádió 1, Kossuth, Bartók, Petőfi, Dankó, stb. Szükség van ezekre.
De legyen ezek mellett 2 országos !kereskedelmi! rádió- és a látszat kedvéért, legalább az egyik legyen független.
Lenne verseny, választék (minden korosztály megtalálná a saját kedvencét), és sanszunk arra is, hogy 1-2 helyen az óra végén ne kelljen azt hallgatnom, milyen meseszerűen fejlődik ez az ország (megint nem).
De persze ez nem cél, úgy tűnik. Kíváncsi leszek, mi lesz a Music FM sorsa is 2019-ben. Van egy tippem.
Csak hogy ON legyek: klassz a Rádió 1, a későbbiekben gyakrabban fogok idekapcsolni, mert érezni, hogy fejlődik. A többi rádió szekálását viszont ideje lenne befejezni, mert nagyon izzadtságszagú.
  • 1
  • 730
  • 731
  • 732
  • 733
  • 734
  • 1035