RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#166953  Szerző: altermanus

kukac írta:
altermanus írta: nem 98? :troll:
nem tudom, szerinted? mindenesetre jól beárazták magukat.
nyugodj meg, én se tudom, de nem is érdekel... másik topikba már kifejtettem a véleményemet ezekről a reggeli műsorokról
 #166952  Szerző: kukac

altermanus írta:
kukac írta: állítólag 90Ft/mp a reggeli show.
nem 98? :troll:
nem tudom, szerinted? mindenesetre jól beárazták magukat.
 #166951  Szerző: altermanus

kukac írta: állítólag 90Ft/mp a reggeli show.
nem 98? :troll:
 #166950  Szerző: kukac

andit írta:
Marcii írta:Emlékeim szerint a 103.9-en kívül a régi R1 Network-nek 18 frekvenciája volt.
Az elobb irtam,de vmo gebasz volt,..
Tehat, a R1 barmennyi frekit szerezhet,mert nem.tulajdonos,hanem berlo,ez az uzleti modell volt regen is...
Halozatos,4 ora helyi musorral.
A gond az,hogy a mediavasarlo ceg is a "holdudvarban van",meg van annyi penz,hogy a helyi " partnernek" jo legyen... :D
Azert latva a megyiegyeszekhelyi- hallgatottsagot,annyira nem jo...,de csoport szinten joooo.
Arrol nem beszelve,h mennyiert aruljak helyben a reklamidot...
Lesz itt har :) :D :D
állítólag 90Ft/mp a reggeli show.
 #166946  Szerző: Sakál

noartist írta:Két propagandaanyag is egymás után? Ez már tényleg kiveri a biztosítékot...
Nyilván mindenki hallotta, így tudja miről beszélsz, úgyhogy felesleges is lenne konkrétabban leírnod, mire gondolsz.
 #166939  Szerző: noartist

Két propagandaanyag is egymás után? Ez már tényleg kiveri a biztosítékot...
 #166926  Szerző: witiruve

Dawe1797 írta:Mióta élő a DJ Factory?
Néhány hete, de csak az első óra élő, és nem is mindenkinél.
De ahogy látom, valami gebasz van a nettel náluk, mert mindennap megakad a stream, és újat kell indítani.
 #166925  Szerző: andit

Marcii írta:Emlékeim szerint a 103.9-en kívül a régi R1 Network-nek 18 frekvenciája volt.
Az elobb irtam,de vmo gebasz volt,..
Tehat, a R1 barmennyi frekit szerezhet,mert nem.tulajdonos,hanem berlo,ez az uzleti modell volt regen is...
Halozatos,4 ora helyi musorral.
A gond az,hogy a mediavasarlo ceg is a "holdudvarban van",meg van annyi penz,hogy a helyi " partnernek" jo legyen... :D
Azert latva a megyiegyeszekhelyi- hallgatottsagot,annyira nem jo...,de csoport szinten joooo.
Arrol nem beszelve,h mennyiert aruljak helyben a reklamidot...
Lesz itt har :) :D :D
 #166924  Szerző: Dawe1797

Mióta élő a DJ Factory?
  • 1
  • 728
  • 729
  • 730
  • 731
  • 732
  • 1035