RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#167357  Szerző: andit

Kovi02 írta:Ha jól értelmezem:
-Rádió 1 Pécs (gondolom,mert Komló,Mohács,Villány és Pécs az ő hálózatuk)
-Debrecen Rádió (erről már volt szó)
-Sopron Rádió (Sopronban ez az egy helyi ker. freki van,pályázatot meg nem láttam Sopronra)
-Eger 101,3 (pályázat alatt van, Gyöngyöst és Hatvant nem írták,szóval nem eszik meg az FM7-et)
-Tisza-Tó Rádió(övék a Tiszafüred 88,7 és Abádszalók 89,2)
- Salgótarján? (talán a Radio Focust megvették,pályázatot nem láttam)
ez mind megszűnik?
Egyetlen radional sem palyaztak, meglevo radiokat kapcsolnak halozatba,ezek mind "berelt frekik", nem vettek meg, a helyi radiok, "nagy orommel csatlakoztak a Radio1 halozatahoz"..., reggel ezt mondta Balazs... :D
Sopronban az onkori is tulajdonos, igy azt hiszem gyorsan meg tudtak egyezni...
Az egri dolog a legerdekesebb, ott meg nincs dontes, sot jo ideig nem is lesz, mikozben majus 16-an lejar a frekvencia. Nem ordogtol valo elgondolas az, hogy a dontesig ideiglenesen hosszabbitgatjak a Radio Eger engedelyet,igy tud szolni Egerben a R1.
Az FM7et meg senki nem akarta/akarja megenni... :D
 #167356  Szerző: markfelt

Az országos Bartókot beszántani a kultúra és nemzet elleni bűntett lenne. Maradjon csak a helyén.
 #167355  Szerző: Wolfman

noartist írta:Azt viszont nem gondolom, hogy az összes jelenlegi MTVA-csatornát meg kéne tartani, de ha valaki látja értelmét egy országos Bartóknak pl, cáfoljon meg nyugodtan. (semmi bajom a komolyzenével, de szerintem nincs olyan kimagasló igény rá, hogy egy országos frekvenciát adjunk neki)
Egyetértek. Ha beindulna a DAB+, át lehetne tenni rá a Dankóval együtt.
 #167354  Szerző: noartist

szblcs írta:Először legyen 3 jó országos, zenei rádió, aztán utána stabilizálódjon csak a helyi rádiós piac. A 2009 előtti állapotot kéne helyreállítani. Leszámítva, hogy nem lenne baj az se, ha a közrádió egyik csatornája maradna kommersz.
Pontosan. Zeneileg nagyon jó lenne két országos kereskedelmi, valamint mellette lehetne a jelenlegi Petőfi is. Azt viszont nem gondolom, hogy az összes jelenlegi MTVA-csatornát meg kéne tartani, de ha valaki látja értelmét egy országos Bartóknak pl, cáfoljon meg nyugodtan. (semmi bajom a komolyzenével, de szerintem nincs olyan kimagasló igény rá, hogy egy országos frekvenciát adjunk neki)
Ezek után lehetnének hálózatos, valamint erősebb frekvenciák változatos kínálattal- pl. maradhatna a Rádió 1, Music FM. Utóbbi is terjeszkedhetne, de nyilván ez a legkisebb problémájuk most.
Megint OFF volt.
ON
Lehetne ezt másképp is. Ez a lényeg.
 #167353  Szerző: djlacee

Régen a szájton volt "Megszűnt rádiók" oldal. Most már teljesen világos, miért nincs már...

Egyszerűen olyan szinten felhúztam magam ezen az egészen, hogy mindjárt megmurdelek
 #167352  Szerző: markfelt

Először legyen 3 jó országos, zenei rádió, aztán utána stabilizálódjon csak a helyi rádiós piac. A 2009 előtti állapotot kéne helyreállítani. Leszámítva, hogy nem lenne baj az se, ha a közrádió egyik csatornája maradna kommersz.
 #167351  Szerző: noartist

djlacee írta:"hogyan öljünk meg helyi rádiókat" című rovatunkat látják
Én sem támogatom a Rádió 1 terjeszkedését -ily módon-, de a hazai rádiós piac már így is elég gatya állapotban van. Ennél mélyebbre aligha tud süllyedni.
ON
 #167350  Szerző: djlacee

"hogyan öljünk meg helyi rádiókat" című rovatunkat látják
 #167347  Szerző: noartist

szblcs írta:
noartist írta:A szolnoki 90.4 MHz nincs kiírás alatt? Mert a táblázatban nincs róla hír, pedig kézenfekvő lenne- korábban is ment rajta R1, Szolnok (és környéke) pedig nem kis régió.
Wait for it. Lehet, a végén közösségi lesz. :)
Először mosolyogtam, aztán végiggondoltam. Igazad lehet.
Első látásra tényleg sok lenne 3 helyi ker. egy ekkora városba, de mégis sikeres tudott lenni a Szolnok FM 2012 környékén. (és tudjuk, miért szűnt meg)
 #167346  Szerző: BMáté

szblcs írta:
noartist írta:A szolnoki 90.4 MHz nincs kiírás alatt? Mert a táblázatban nincs róla hír, pedig kézenfekvő lenne- korábban is ment rajta R1, Szolnok (és környéke) pedig nem kis régió.
Wait for it. Lehet, a végén közösségi lesz. :)
Ha viszont így lesz, akkor tényleg: Rádió 1 92,2 MHz Szolnok. Sőt, az egész Aktív hálózat esetén az általam korábban említett vételi lyukak is megoldódnának.

MÁS:
Akkor a baranyai Rádió 1 beolvad? Mi lesz 101,7 MHz-el? Vagy esetleg csak egyfajta nyomás volt ez a kommunikáció, hogy jelezzék, hogy nem ők képviselik az "igazi" Rádió 1-et?
  • 1
  • 719
  • 720
  • 721
  • 722
  • 723
  • 1031