Ez az R1 és csodás magyar rádiózás, azt hittem már nincs ennél rosszab, mint, ami sok éve folyik itthon, erre mi lesz, kinyírják a helyi rádiókat is, pff, szégyen... és szerintem is fölöslegesen foglal országos frekvencia-csomagot a Bartók meg a Dankó, egészséges verseny a rádiók között? Ugyan már... csak azok élhetnek, akik közel vannak a nagy p betűs tűzhöz... 
Zsolt írta:ja, amúgy tökre igazatok van a bartókkal kapcsolatban.
tudjátok mit unok én még szintén gecire? hogy megyek a városban és minden bokorban múzeum, színház, könyvtár, meg ilyen halál unalmas helyek, miközben pláza meg alig valahol! őszintén, mi értelme ilyen faszom bazilikáknak, ha a spanjaimmal utazhatunk ki a halál farkára, ha mekizni akarunk?! miféle piacgazdaság az ilyen, én tökre termelném a gdp-t az imax 3d moziban, kólázgatva, meg ilyenek, erre sehol sehol-semmi, a töküres templomokat kell kerülgetnem mindenhol! ;_;
unom már, hogy a magamfajta elnyomott kisebbségnek (fehér, európai, 18-29) soha semmi jó nem jut, mindig csak a nyugger bölcsészek járnak jól. kimondom a nyilvánvalót: dózeróljuk le a bartókot és színházakat és építsünk rá teszkót és kapitalizmust!