Sszilu írta:Spanyol, portugál, francia és angol nyelvű rádiók a sávon!Nálam is!
Tuner: SDR
Ant.: 15 elemes yagi (H)
Ant.: 15 elemes yagi (H)
Sszilu írta:Spanyol, portugál, francia és angol nyelvű rádiók a sávon!Nálam is!
Kovi02 írta:...Volt valakinek még vétele ma?Igen, volt néhány. Igen jó nap volt
Kovi02 írta:Volt valakinek még vétele ma?Volt pár vételem, de sajnos reggeltől-estig elfoglaltságom van, így csak ebéd időben ill. este fél 9 után még aktív orosz adókat sikerült logolni...
LuciFerko írta:Én a spanyolok után lenéztem 10 percre az OIRT sávra,majd mire visszajöttem a "központi" hírek mentek mindenhol, 87,5-92 től 87,6 87,8 88 88,1 88,7 89,1 89,9 90,4 90,7 90,8 90,9 91,1 91,2 91,8.Kovi02 írta:Radio Batna 88.1 sokáig egész jó minőségben, de ma nem volt időm ráLuciFerko írta:Még télen valahol azt olvastam, hogy szeretnék arra továbbra is használni a sávot, csak a 70 mega környékét ürítenék ki az amatőrsáv miatt.Ez legalább egy jó hír,amúgy ha jól tudom,akkor Türkmenisztán viszont valószínű leállt.(ukrán és orosz DX-erek csak FM adókat vettek onnan idén és tavaly is.(ott már ha jól tudom van országos CCIR hálózat is)
Amúgy ma te mit vettél?
LuciFerko írta:Bocs, ez valóban tévedés, kösz az észrevételt. (félrenyomtam az egérrelbenko5009 írta:Egész tűrhető nap volt ma:
http://www.fmlist.org/fm_logmap.php?dat ... &omid=2927
Reméljük jönnek még hasonlók !71.06 RUS Radio Yunost - YuFM, Velsk/RTPS Pogost (AR)Biztos ez volt? Újraindultak?