RADIOSITE Fórum

• Ionoszférikus terjedések (ES)

#168131  Szerző: altermanus

Kovi02 írta:Itt jelenleg olyan erős a terjedés,hogy a helyi 92,5-t elnyomta egy török adó!
akkor az hasonló lehetett, mint nálam a TV-n TLC helyén egyszer csak megjelent a ZDF németországból (UHF 33-as csatorna - Sopron E mux vs ZDF csomag)
 #168127  Szerző: Kovi02

Itt jelenleg olyan erős a terjedés,hogy a helyi 92,5-t elnyomta egy török adó!
 #168124  Szerző: Kovi02

Arabok és törökök a sáv alján,100 megáig! (sajnos egyiknél se jött le RDS igen nagy jelszintnél sem :( )

Szerk: átfordítottam a "nagy " antennát,és az egész sávon jönnek Libanonból adások!
 #168114  Szerző: Kovi02

LuciFerko írta:
Kovi02 írta:
LuciFerko írta:Volt estére egy kis olasz-tunéziai-algériai adag, kiv vagyok, hogy indul-e az orosz irány, mert DNY után sokszor jön az is.
https://www.youtube.com/watch?v=eRssxL5DkuM
Az olasz mária harcol egy muzulmán adással :)

Visszatérve a tizokzatos líbiai adásra a 87.5-ön. Nagyon úgy fest, hogy két adó van a frekin azonos PS-el. Bengázi környékén, itt a PI 5000, és Líbia ÉNY részén 0000 PI kóddal. A PS mindkettőnél *T E M* azaz az adó gyári beállítása.
Én mindig (ma 4.napja egymásután) PI 5000-rel vettem,szerintem átírták a PI-t. Amúgy ma hallottam ID-t,közben fédelt,de ha jól hallottam "Idaat Al-Nur min Misratah" az adó neve.(nem 100% :30-as híreknél elkaptam egy ilyet,sajnos a Radio Maria túlságosan zavart)
Ha átírták volna, szerintem az RDS-t is helyrehozták volna. Amúgy ma én 0000 PI-vel vettem.
Kép
Akkor tényleg két adó van. (mondjuk az ID-ben is kétszer mondta az adónevet,de nem foglalkoztam vele,mert nem tartottam lényegesnek,de akkor a másikat is bemondta :( ,majd legközelebbi híreket felveszem,ha veszem ezt az adót)
 #168113  Szerző: LuciFerko

Kovi02 írta:
LuciFerko írta:Volt estére egy kis olasz-tunéziai-algériai adag, kiv vagyok, hogy indul-e az orosz irány, mert DNY után sokszor jön az is.

Visszatérve a tizokzatos líbiai adásra a 87.5-ön. Nagyon úgy fest, hogy két adó van a frekin azonos PS-el. Bengázi környékén, itt a PI 5000, és Líbia ÉNY részén 0000 PI kóddal. A PS mindkettőnél *T E M* azaz az adó gyári beállítása.
Én mindig (ma 4.napja egymásután) PI 5000-rel vettem,szerintem átírták a PI-t. Amúgy ma hallottam ID-t,közben fédelt,de ha jól hallottam "Idaat Al-Nur min Misratah" az adó neve.(nem 100% :30-as híreknél elkaptam egy ilyet,sajnos a Radio Maria túlságosan zavart)
Ha átírták volna, szerintem az RDS-t is helyrehozták volna. Amúgy ma én 0000 PI-vel vettem.
Kép
 #168111  Szerző: Kovi02

#168108  Szerző: LuciFerko

Volt estére egy kis olasz-tunéziai-algériai adag, kiv vagyok, hogy indul-e az orosz irány, mert DNY után sokszor jön az is.

#168102  Szerző: djlacee

Kovi02 írta:
djlacee írta:Pár kilométerre a mi adónktól be-bezizzent a vétel :D tényleg durva volt, úgy mentem a stúdiónkba, hogy ordíttattam az RNE1-et
Mikor történt? Most is vannak spanyolok,de 2 óra körül egészen a sáv végéig jöttek!
11:30 körül
 #168100  Szerző: Kovi02

djlacee írta:Pár kilométerre a mi adónktól be-bezizzent a vétel :D tényleg durva volt, úgy mentem a stúdiónkba, hogy ordíttattam az RNE1-et
Mikor történt? Most is vannak spanyolok,de 2 óra körül egészen a sáv végéig jöttek!
 #168096  Szerző: djlacee

Pár kilométerre a mi adónktól be-bezizzent a vétel :D tényleg durva volt, úgy mentem a stúdiónkba, hogy ordíttattam az RNE1-et
  • 1
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 552