Gyengén norvégok 88,7 UNID és 91,3 P3 (stream alapján).
Tuner: SDR
Ant.: 15 elemes yagi (H)
Ant.: 15 elemes yagi (H)
joe írta:Tavaly ez nálam igen sűrűn szólt,akkor nem volt RDS-e.LuciFerko írta:Igen a 87.7 szír, még télen olvastam róla valahol. De nem világos, hogy ellenzéki-e vagy nem.Van még egy érdekes adó - 88,0 - arab nyelvű, de a PI: 3207 PS: TRTTURKU RDS-t sugározza. Az adó piszkosul túl van vezérelve - tavaly én jeleztem az FMlist-re, hogy ez az adó török területről arab nyelvű propaganda műsort sugároz Szíria észak-nyugati területére. Tavaly RDS-t nem vettem, de meglepő a török azonosító - az Adana-i adóval azonos időben (azonos körzet) vehető...most látom a frekvencia Iskenderun - Belen településre listázva is van
LuciFerko írta:Igen a 87.7 szír, még télen olvastam róla valahol. De nem világos, hogy ellenzéki-e vagy nem.Van még egy érdekes adó - 88,0 - arab nyelvű, de a PI: 3207 PS: TRTTURKU RDS-t sugározza. Az adó piszkosul túl van vezérelve - tavaly én jeleztem az FMlist-re, hogy ez az adó török területről arab nyelvű propaganda műsort sugároz Szíria észak-nyugati területére. Tavaly RDS-t nem vettem, de meglepő a török azonosító - az Adana-i adóval azonos időben (azonos körzet) vehető...most látom a frekvencia Iskenderun - Belen településre listázva is van
Kovi02 írta: Amúgy a többire ötleted sincs?(vagy van UNID RDS-es adód? sok nem listázott PI-t vettem,spanyolt és törököt is)Van, csak időm nem volt tovább boncolni a listádat...ill. nekem is van unid adóm...FMlist logokban láthatóak...
Illetve: Szíriából a Latakia-i adót vette már valaki? Régebben ha Adana jött,akkor üvöltött a sávban ez az adó,idén meg csak a 99,9 jött egyszer,de a 88,6 és a 91,7 nem jött(egyszer belogoltam FMListre,de lehetett más adó is,nagyon gyengén szólt mind a kettő,nem 100%,hogy az volt)
LuciFerko írta:Gyengén indul a déli irány a sáv alján! OIRT-on meg végre fogtam egy befédelés erejéig az örmény adást. Jó volt hallani, hogy még megy66.86-on meg jön a Rossii, de most egyedül az egész sávban csak itt.
joe írta:Köszönöm!Kovi02 írta:Az elmúlt napok (05.30 - 06.05) igen nagy terjedéseket hoztak,mindig 100 mega fölötti MUF-fal(de nemegyszer volt 106 mhz feletti RDS vételem is) Az ilyen nagy terjedések mindig hoznak UNID adókat,nálam se volt ez másképp:Kovi02 írta:90,5 RDS PS : http://WWW.TA__ NET.FM__ ME????TA RDS PI : E033Fiesta FM - Madrid
Kovi02 írta:91,2 RDS PS : ??PACTO_ RDS PI : 1771Radio Impacto - Madrid
Kovi02 írta:91,9 RDS PS : STEREO__ RDS PI : EC89Inka Stereo - Madrid
Kovi02 írta:100,3 RDS PS : ??????NA RDS PI : E22CRàdio Marina Blanes
Kovi02 írta:93,8 RDS PS : IS??____ or?????? ??28???? RDS PI : 3692(török)Ez nálam is UNID
...
Joe
Kovi02 írta:Az elmúlt napok (05.30 - 06.05) igen nagy terjedéseket hoztak,mindig 100 mega fölötti MUF-fal(de nemegyszer volt 106 mhz feletti RDS vételem is) Az ilyen nagy terjedések mindig hoznak UNID adókat,nálam se volt ez másképp:
Kovi02 írta:90,5 RDS PS : http://WWW.TA__ NET.FM__ ME????TA RDS PI : E033Fiesta FM - Madrid
Kovi02 írta:91,2 RDS PS : ??PACTO_ RDS PI : 1771Radio Impacto - Madrid
Kovi02 írta:91,9 RDS PS : STEREO__ RDS PI : EC89Inka Stereo - Madrid
Kovi02 írta:100,3 RDS PS : ??????NA RDS PI : E22CRàdio Marina Blanes
Kovi02 írta:93,8 RDS PS : IS??____ or?????? ??28???? RDS PI : 3692(török)Ez nálam is UNID