RADIOSITE Fórum

• Csaba Rádió - Békéscsaba - 88.9 MHz

#168530  Szerző: kukac

Wolfman írta:
kukac írta:ezt a "területileg korlátozott névhasználati jogot" sem igazán értem, mennyiben szolgálja ez a brand mindenkori jogtulajdonosának érdekét - kb. olyan mintha a coca-cola megengedné egy házi szörpgyárnak, hogy kedvére kotyvasszon bármilyen lőrét, amit aztán coca-cola néven árusíthat...
Arra a 4 évre jó volt, amíg nem volt hálózat.
ja, a leváló hálózatosoknak valószínűleg igen, de a brand tulajdonosnak már kevésbé, legalább is az nem szolgálhatta az érdekét, hogy szabad kezet adott mindenkinek, hogy aztán úgy csinálják, ahogy akarják, tudják, aztán itt az eredménye.
 #168529  Szerző: Wolfman

kukac írta:ezt a "területileg korlátozott névhasználati jogot" sem igazán értem, mennyiben szolgálja ez a brand mindenkori jogtulajdonosának érdekét - kb. olyan mintha a coca-cola megengedné egy házi szörpgyárnak, hogy kedvére kotyvasszon bármilyen lőrét, amit aztán coca-cola néven árusíthat...
Arra a 4 évre jó volt, amíg nem volt hálózat.
 #168528  Szerző: kukac

ezt a "területileg korlátozott névhasználati jogot" sem igazán értem, mennyiben szolgálja ez a brand mindenkori jogtulajdonosának érdekét - kb. olyan mintha a coca-cola megengedné egy házi szörpgyárnak, hogy kedvére kotyvasszon bármilyen lőrét, amit aztán coca-cola néven árusíthat...
 #168526  Szerző: kukac

Gyurii írta:Nem akarok rossz maju lenni, de kb az egesz radio igenye a "nem megfelelo logo" fele konvergal.

(Lasd Mega radio weblap, behir.hu stb.)

Tenyleg bocs.. :blush:
a behir-hez semmi közük.
 #168525  Szerző: Gyurii

Nem akarok rossz maju lenni, de kb az egesz radio igenye a "nem megfelelo logo" fele konvergal.

(Lasd Mega radio weblap, behir.hu stb.)

Tenyleg bocs.. :blush:
 #168488  Szerző: kukac

djlacee írta:Fake jellegűnek tűnik, legalábbis a logóban a nem megfelelő betűtípusú frekvenciajelzésből ítélve
pedig hát pontosan ez fog történni (egy apró birtokos szerkezetet kivéve).. ;)
 #168465  Szerző: Wolfman

djlacee írta:Fake jellegűnek tűnik, legalábbis a logóban a nem megfelelő betűtípusú frekvenciajelzésből ítélve
Jobban megnézve az oldalt, úgy tűnik, igazad van. Pontosan az ilyenek miatt lenne szükség hivatalos közleményre a rádió részéről.
 #168464  Szerző: djlacee

Fake jellegűnek tűnik, legalábbis a logóban a nem megfelelő betűtípusú frekvenciajelzésből ítélve
 #168423  Szerző: kukac

blue írta:Nekem ezt válaszolták:
,,Szép napot!
Így van, hamarosan rádiónk hálózatba kapcsolással bekapcsolódik a 96.4 Rádió 1 központi Budapesti Rádió 1-be. Orosházi frekvenciánkról még nem született megegyezés."
esszülyeség.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 44