mlaszlo írta:Lukas Graham 7 years c. számát igazán kivehetnék a kiemelt rotációból, mert szörnyű naponta 5-6 alkalommal is meghallgatni. Még azt sem lehet mondani, hogy szét lenne szórva napközben, mert ma már oda jutottunk, hogy egy óra alatt kétszer is lement:Igen, épp ezért kellene a mostani rádióformátumot megváltoztatni, ha több hallgatót akarnak elérni! Ugyanis ezzel régebben még piacvezetők voltak ugyan, de ez részemről már nem menő. És ezzel szerintem nem vagyok én egyedül. Legalább tegyenek is valamit, hogy több legyen a zene a mostaninál, mire majd újból hallgatni fogom! Például olyan zenék lennének nagyrészt, amik a TOP 500-ban is voltak, ami az volna a legjobb ötlet a zenei változatosságra, amivel egyidőben újítani fognak a zenetárukon, hiszen a hallgatók inkább a műsorvezetők miatt vannak, és nem a zenék miatt.
http://www.mostszol.hu/radio/radio1/elo ... am/7+Years
Ugyanígy érthetetlen módon kiemelt rotációban van Imany Don't be so shy is, valamint a Mike Posner I Took A Pill In Ibiza. Ez a három szám megy a legtöbbet, naponta minimum 4-5 alkalommal 10 és 16 óra között.