RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#169053  Szerző: Nightman

djlacee írta:A mosonmagyaróvári adó kb 10mp előnyben van Sopronhoz és Győrhöz képest, utóbbi kettő pedig körülbelül fél másodpercben tér el csak egymástól. Ja és Móvár AF vált Sopronra
Az semmi ahhoz képest hogy a 96,4 budapesti frekihez legalább 2 perc csúszásban van a hevesi 93,7.
De hogy az hogy sikerül....
Egyébként a studió,rádió hangminőségét igen jónak mondanám,kár hogy ez az általam hallható adók közúl csak a budapesti adóról mondható el,a többi finoman szólva is pocsék.. Úgymint
93,7 -Heves
106,5 -Dunaföldvár
88,7 - Tiszafüred
89,2 -Abádszalók
101,3 -Eger
 #169049  Szerző: tams90

Beszéljünk egy picit a Nyíregyházi 91.1-ről is. Már hónapok óta jelezzük nekik,hogy Dél,Dél-Kelet irányában 15 km után már szinte teljesen elnyomja a 91.0 RRACTUAL. :( Az adás pedig néha halk,aztán hírtelen felhangosodik majd vissza. Munkából hazafelé Nyíregyházáról már Nagykállóban elkapcsolunk mert élvezhetetlen.
 #169048  Szerző: RadioFan

Nem, sem a konkurenciánál, sem az R1-nél nem vagyok érdekelt :) Az viszont tény, hogy amikor vettem az autót, kívánni nem mertem ilyen antennát a tetejére! Szinte biztos, hogy az előző tulaj cserélte a gyárit.
A 90.4 szerintem pár héten belül esedékes. De azért hagyjuk meg, a mostani frekik is elég jól lefedik az M7-et.
 #169045  Szerző: LuciFerko

szerintem a 90.4 még nem indul, kell neki 1-2 hónap.
A 103.8 lényegesebben rosszabb volt! Kb egy éve V polár van a H helyett, így már szelektív tunerrel Siófokig szépen szól. BP felé pont a Sláger miatt árnyékolva is van. Kb Veszprém fele néz az antenna.
 #169044  Szerző: lorant38

RadioFan írta:
adam1400 írta:
lorant38 írta:Nyaralásra menet végig a Rádió 1 szólt, hát, kelleni fog az a velencei-tavi frekvencia, az tuti. A 96.4 már Érden elkezdett vállalhatatlanná válni, aztán visszajön néha-néha, de a fehérvárit nagyon zavarja valami a Velencei-tónál, így több kilométeren élvezhetetlen az adás.

Tök érdekes, mert annak idején a Roxy Rádió végig szólt, kb Dinnyésig, és Érden se volt vele semmi baj. Pedig ha jól tudom, a Gellérthegyről ment az is.
Feri oldalán célozgat a 90,4-re; lehet már holnaptól ott is fogható lesz?
Nekem érdekes, de a 96.4 Fehérvárig jó volt. De a 103.8 a Váli Völgynél már tökéletesen szól, nekem nem zavarja a 103.9 Sláger FM (talán az lehetett a gond). Láttam én is Feri fb-bejegyzését, holnap úgyis arra felé járok, szóval hamarosan megtudjuk :)
Biztos akkor valami csodatunered van, vagy a konkurenciában vagy érdekelt.

A 96.4 maximum úgy szól el Fehérvárig, hogy már csak zümmög, épp, hogy felismerhetően. A 103.8 pedig már a Kék Duna idejében se volt élvezhető a Velencei-tavon.
 #169038  Szerző: RadioFan

A 90.4 még nincs üzemben (Velence). Egyébként a 103.8 a Velencei-tó környékén bőven fogható egy konyharádióval is.
 #169037  Szerző: Sakál

Mindenki lenyugodhat a ..csába, már a Rádió1en is megy a Despacito. :yeah: :troll:
 #169028  Szerző: djlacee

A mosonmagyaróvári adó kb 10mp előnyben van Sopronhoz és Győrhöz képest, utóbbi kettő pedig körülbelül fél másodpercben tér el csak egymástól. Ja és Móvár AF vált Sopronra
 #169018  Szerző: RadioFan

adam1400 írta:
lorant38 írta:Nyaralásra menet végig a Rádió 1 szólt, hát, kelleni fog az a velencei-tavi frekvencia, az tuti. A 96.4 már Érden elkezdett vállalhatatlanná válni, aztán visszajön néha-néha, de a fehérvárit nagyon zavarja valami a Velencei-tónál, így több kilométeren élvezhetetlen az adás.

Tök érdekes, mert annak idején a Roxy Rádió végig szólt, kb Dinnyésig, és Érden se volt vele semmi baj. Pedig ha jól tudom, a Gellérthegyről ment az is.
Nekem érdekes, de a 96.4 Fehérvárig jó volt. De a 103.8 a Váli Völgynél már tökéletesen szól, nekem nem zavarja a 103.9 Sláger FM (talán az lehetett a gond). Láttam én is Feri fb-bejegyzését, holnap úgyis arra felé járok, szóval hamarosan megtudjuk :)
 #169016  Szerző: adam1400

• 1
  • 688
  • 689
  • 690
  • 691
  • 692
  • 1035