RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#169779  Szerző: nyikolaj

Oke Attis, de akkor sem helyén való ez a kb 2 perces késés! Miért nem lehet már végre rendbe szedni? Olyan bonyolult?
 #169778  Szerző: gyattis

ngyflbnts írta:Mennyire volt korrekt a "hívj tizedikként, ha meghallod a Despacito-t" játék, úgy, hogy a miskolci 96.3 még mindig több mint 1 percet késik?
Pacsi!

Annyira volt korrekt, hogy legtöbbször a dal fele lemegy, mire elkezdem számolni a hallgatókat, pont a felemlített esélyegyenlőség érdekében. A korábbi játékokat is így kezeltem.

A nyertesektől mindig megkérdeztem, - adásban is - hogy honnan hívott, nagyon minimális volt az én sávomban a budapesti nyertes.

Sopronra, Debrecenre, Mosonmagyaróvárra, Fehérvárra, balatoni településre biztosan emlékszem, volt olyan is, aki applikáción hallgatott. Konkrétan Miskolc, vagy vételkörzetére nem emlékszem, de nem jelenti, hogy nem volt.

Hidd el a rádiónak is az az érdeke, hogy minél többen, minél több helyen meséljék el rokonaiknak, ismerőseiknek, hogy nyertek a Rádió 1-en.

Ciao,
Györke Attis
 #169765  Szerző: Sakál

ngyflbnts írta:Mennyire volt korrekt a "hívj tizedikként, ha meghallod a Despacito-t" játék, úgy, hogy a miskolci 96.3 még mindig több mint 1 percet késik?
Ez tényleg ennyire rohadtul fontos bárkinek is? Értelmes ember nem telefonál ilyen marhaságok miatt, a hülyéknek meg tökmindegy.
 #169764  Szerző: ngyflbnts

Mennyire volt korrekt a "hívj tizedikként, ha meghallod a Despacito-t" játék, úgy, hogy a miskolci 96.3 még mindig több mint 1 percet késik?
 #169613  Szerző: Kovi02

noartist írta:
mlaszlo írta:
oldman írta:Legalább nem ért meglepetés. :-D
A vasárnap reggel meg amúgy sem számít náluk. A célközönség még alszik.
Olyan nincs szerintem, hogy nem számít. Egy ilyen jelentős lefedettséggel rendelkező rádió nem hiszem hogy ilyet megengedhetne, csak azért, mert akkor sokan úgyis alszanak.
Így van- ezen gondolatmenet mentén akár felnőtt tartalom hangsávját is továbbíthatnák, mert úgyis alszik még reggel 6-kor minden gyerek.
Vagy akkor csak az menjen 8-13 között,mert akkor úgyis minden gyerek iskolában van,nem? :D
 #169612  Szerző: noartist

mlaszlo írta:
Olyan nincs szerintem, hogy nem számít. Egy ilyen jelentős lefedettséggel rendelkező rádió nem hiszem hogy ilyet megengedhetne, csak azért, mert akkor sokan úgyis alszanak.
Így van- ezen gondolatmenet mentén akár felnőtt tartalom hangsávját is továbbíthatnák, mert úgyis alszik még reggel 6-kor minden gyerek.
 #169608  Szerző: mlaszlo

#169577  Szerző: oldman

Legalább nem ért meglepetés. :-D
 #169541  Szerző: mlaszlo

Music FM-et éri mindig kritika a bénázások miatt, hát úgy tűnik itt is vannak bakik. A 96.4-en a ma reggeli 6 órás hírblokk egy az egyben az egy héttel ezelőtti volt. Informált a hírolvasó, hogy hétfőn lezárás miatt nem érinti a repteret a 100E és a 200E járat, ide látogat az izraeli miniszterelnök július 17-20. között, valamint az időjárásból megtudhattuk hogy ma kiderül az ég és már 26 fok is lehet, a hét közepétől meg kánikulai időjárás várható ...
 #169528  Szerző: Nightman

LuciFerko írta:
Hdroli írta:Sziasztok, azután érdeklödöm, hogy a fehérvári 103.8 tényleg H polárban megy? Móron a volán telepen kinlódom egy sima dipollal, de mindehonnét jönnek zavaró rádiók, a legnagyobb probléma az szintén 103.8 on sugárzó osztrák fm4. Ha H a polár akkor beszerzek egy 3 vagy 5 elemes yagit, azzal szerintem ki tudom forgatni az osztrákot, mert az nyugat felöl jön, viszon V polárban nem tudom hogyan lehetne az fém árbocra szerelni, mert ha jól tudom nem lehet mellette az antenna, 3-4 méterre kellene oldaltartani, ti hogy oldjátok meg a vertikális yagi szerelést? Köszi
V polár kb másfél éve! Dehogy kell 3-4 méterre :) elég kb 60 centire eltartani.
Mi ez az "eltartani" dolog?
Ez nekem új..
A tartóárbóctól? Ha túl közel van kisebb a nyereség?
De nem akarok itt offolni úgyhogy kíjjebb teszem ha kell,nehogy Soros nevessen a végén.. :D
  • 1
  • 665
  • 666
  • 667
  • 668
  • 669
  • 1022