Marcii írta:Csak simán csönd.csadam írta:94.1 több mint egy napja csendet sugároz.De csak simán csönd ,vagy SSSSSS?
Marcii írta:Csak simán csönd.csadam írta:94.1 több mint egy napja csendet sugároz.De csak simán csönd ,vagy SSSSSS?
pocsolya írta:Nyugi, e-mail-ben is leírtam…RadioFan írta:Tudsz-e olvasni?gyattis írta:Észrevételeiteket írjátok meg a radio1@radio1.hu e-mail címre. Én a játék levezetésével kapcsolatos megjegyzésre válaszoltam, erre a problémára pedig biztosan fog írni egy hozzáértő kollégám.Abban várható valami fejlemény, hogy a helyi frekvenciákon az RDS TA-ban ne csak a szlogen menjen? Mondjuk Pesten is jó esetben is csak a dalok fele van kiírva
RadioFan írta:Tudsz-e olvasni?gyattis írta:Észrevételeiteket írjátok meg a radio1@radio1.hu e-mail címre. Én a játék levezetésével kapcsolatos megjegyzésre válaszoltam, erre a problémára pedig biztosan fog írni egy hozzáértő kollégám.Abban várható valami fejlemény, hogy a helyi frekvenciákon az RDS TA-ban ne csak a szlogen menjen? Mondjuk Pesten is jó esetben is csak a dalok fele van kiírva
gyattis írta:Észrevételeiteket írjátok meg a radio1@radio1.hu e-mail címre. Én a játék levezetésével kapcsolatos megjegyzésre válaszoltam, erre a problémára pedig biztosan fog írni egy hozzáértő kollégám.Abban várható valami fejlemény, hogy a helyi frekvenciákon az RDS TA-ban ne csak a szlogen menjen? Mondjuk Pesten is jó esetben is csak a dalok fele van kiírva
csadam írta:94.1 több mint egy napja csendet sugároz.De csak simán csönd ,vagy SSSSSS?
nyikolaj írta:Oke Attis, de akkor sem helyén való ez a kb 2 perces késés! Miért nem lehet már végre rendbe szedni? Olyan bonyolult?Megerősítem..