A 93,8 nagyot szól,Pécsen is jön valamennyire,sőt itt is jön gyengén.
Az vele a probléma,hogy mellette van a 93,9 MR 2 és a 93,7 BH 1 ,azok Baranya megyében igen jól jönnek,és zavarossá teszik a tiszta vételt is.
(olyan mint itt a 89,5 Music FM -> RDS+ST az összes többi nagyadó az autórádión a Széchenyi-hegyről,mégis a 89,4 MR 2 és a 89,6 SZMR a közel azonos térerővel annyira zavarják,hogy hallgathatatlan)
A 100,9 adótelephelye pedig nem a kilátóhoz közeli egyik telefontornyon van? Legalábbis nekem úgy tűnt,onnan megy. Azt,hogy Siklóson nem jön,azt hirtelen nem értettem,hisz 15km -> 100W úgy gondoltam hogy RDS+ST lesz,de a domborzat nem gondoltam,hogy ennyire befolyásolja a vételt.(hiába,mégis ritkán rádiózom dombos-hegyes tájakon

)
Ami érdekes volt,hogy Siklósról északi irányba indulva újra RDS+ST jött a villányi freki,míg,mint írtam a pécsi valami nagyon gyenge,kb. a városhatárban állt meg rajta a seeker,néhol még a városban is zajos volt. Feltehetnék a város északi részére,így ez csak városi freki,azon kívül meg autóban hallgatva meg nem biztos hogy hallgatható lesz,a hegyek között általában jön a 94,3/93,8/100,9 valamelyike,de váltakozva,az AF nem biztos hogy váltogatni fog,a 100,9 (és szerintem a 90,6) is eltérő PI-kóddal megy,nem B417 hanem B465.