RADIOSITE Fórum

  • Politika

 #170548  Szerző: frekivadasz
 
El se olvasod, hogy mit ír a másik? Akkor mire reflektálsz? Ez aztán a vitakultúra.
 #170547  Szerző: asr27
 
Ha a tények és a jelenlegi állapotok, történések ezt idézik elő, akkor túl kell tolni! Nem bólogathatunk mindenre csak úgy nyugodtan, szó nélkül! Rettentően szomorú, hogy ezt sokan még mindig csak türik, sőt. Még bólogatnak is rá!
 #170545  Szerző: djlacee
 
asr27, annyi a probléma, hogy néha kicsit túltolod a biciklit
 #170544  Szerző: asr27
 
Na megjött a másik orbitális fideszseggnyaló! :D tudod melyik ámokfutásnak kell sürgősen véget vetni? Annak, amit a gazdád folytat az orazág pénzével meg az EU-val! Azt bazdmeg! Mikor fogod már fel végre? Ha nem lenne az eu, már rég államcsőd lenne magyarországon! Ezt kéne mar fwlfogni végre, meg persze azt hogy a vezíretek tönkre teszi a teljes médiapiacot! A többit el sem olvastam, amit irtál mert már az eleje baromság és kurvára nem érdekel, hogy mit ír egy fideszbirka, mivel ugyis mellébeszélés és nem a valóságot tükrözi!
 #170541  Szerző: BMáté
 
asr27 írta:Mivel ez egy szánalmas jobboldali fideszseggnyaló fórum lett és törölték a Rádió 1 topikból a cikket így ide is berakom...
Bár nem vagyok moderátor, csak egy egyszerű tag ezen a fórumon, és nem jellemző rám ez a hangnem (bánni is fogom...), de pár kérdés:
1. Mit képzelsz te magadról? Ki vagy te?
2. Mikor fogod fel, és fogadod el végre, hogy ezen a fórumon FIDESZ, MSZP, Jobbik, LMP, DK, stb. szimpatizánsok is egyaránt vannak?
3. Mikor fogod fel, és fogadod el végre, hogy nem minden rossz ebben az országban, vagy akár ezen a fórumon, csak azért, mert neked sérelmeid vannak?
4. Mikor fogod fel, és fogadod el végre, hogy a Rádió 1 topic a Rádió 1-ről szól, nem politikáról? (Érdekes itt megmaradhatott a bejegyzésed, csak onnan vették ki, lehet nem jó topicban jártál...)

Szólásszabadság, és hasonló szavakkal dobálózol úgy, hogy azt se tudod mit jelentenek. Asr, hol van a szólásszabadság olyankor, ha valaki olyan véleményt ír le ezen a felületen, ami neked nem tetszik, te pedig gyakorlatilag egy "karaktergyilkosságba" illő monológgal, tele ocsmány, trágár szavakkal próbálod "megsemmisíteni" azt az adott fórumozót. Most pedig odáig fajult a dolog, hogy az egész fórumot szidod azért, mert képtelen vagy normális "nyugati, kultúrember" módjára viselkedni.
"...ez egy szánalmas jobboldali fideszseggnyaló fórum lett..." <- Ezt minden fórumtársam nevében visszautasítom, és kikérem magamnak!

Egyik kedvenc idézetem: „Bizonyos szint fölött nem süllyedünk bizonyos szint alá." Esterházy Péternek tulajdonítják ezt a mondatot, de abszolút helyénvaló jelen esetben is, igyekszek erre odafigyelni. Azonban mégis...most először, és utoljára ezen a fórumon a személyedben támadlak, mert ez már borzasztó viselkedés (tőled egyébként nem áll messze ez a módszer, mint írtam): Asr, szerintem te egy szánalmas ember vagy, aki se Istent, se embert nem ismerve támad mindent, és mindenkit, aki nem hódol be neki. Igazi fotelharcos vagy, a nevedet nem vállalod, érvelni nem tudsz, csak öntöd a szennyet a számítógépedből/telefonodból rá a világra. Semmi szükség erre. Lehet érvelni, ellenérvelni, de te egyiket sem teszed. Minden bizonnyal sérelmed van a Kormány egy olyan intézkedése miatt, ami 2010 után történt, és neked rosszabb lett. Én ezt elfogadom, megértem, sajnálom, de nyilván nem vagy egyedül, és így nem lehet viselkedni! Olyan vagy, mint egy kisgyerek, akinek elvették a játékát, és most hisztizik emiatt, holott másokat támadsz az esetleges fiatalkoruk miatt (teszed ezt, ha jól tudom úgy, hogy még csak közelíted a 30-at, egyébként pedig sokkal értelmesebbek, mint te).

Igen, bunkó vagyok, sajnálom, de az ámokfutásodnak véget kell vetni, és abszolút nem a politika, hanem a stílus miatt!!!
 #170532  Szerző: asr27
 
altermanus írta:jah hát mikor elvesztették a választásokat 2002-ben, majd 1 évig nem lehetett látni Orbánt
ezért ad a rádióban interjút és nem a TV-ben...
állítólag a ,,2017 - a lázadás éve" cikk a 888-on azért jelent meg, mert rosszul lett, és nem tudta vállalni az interjút, és jött valaki más - ha jól emlékszem Kósa Lajos, és Németh Szilárd adott interjút...
Itt is elérte a roham, amikor a Portugálok berúgták a labdát! Ennek az embernek ez fáj a legjobban, ha a fociban kikapunk!
http://hvg.hu/vilag/20170905_Ez_felhabo ... k_listajan
 #170527  Szerző: altermanus
 
jah hát mikor elvesztették a választásokat 2002-ben, majd 1 évig nem lehetett látni Orbánt
ezért ad a rádióban interjút és nem a TV-ben...
állítólag a ,,2017 - a lázadás éve" cikk a 888-on azért jelent meg, mert rosszul lett, és nem tudta vállalni az interjút, és jött valaki más - ha jól emlékszem Kósa Lajos, és Németh Szilárd adott interjút...
 #170517  Szerző: asr27
 
Kép
  • 1
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 513