Dani írta:Marcii írta:tomee írta:Valaki magyarázza már meg, hogy ha nem elégedett egy adott analóg (!!!) rádió repertoárjával 2017-ben, akkor miért nem hallgat inkább online valamit a külföldi rádiók kínálatából, vagy miért nem pakol tele egy SD kártyát mp3 zenével és azt hallgatja. Csak mert ez a vita ezen a on kb. 2007 óta folyamatosan megy, ami az akkori körülmények között még elfogadható is volt, ámbátor azóta némileg kitágultak a korlátok zenehallgatás ügyileg....
Nem várok választ amúgy. Tudom, hogy úgysem jön egy épkézláb sem....
Igazad van,unalmas már ez...
A netes rádiók nem mentik fel az analóg rádiókat az alól, hogy olyan zenéket adjanak, amiket a hallgatók tényleg hallani szeretnének. A mondanivalóddal az a probléma, hogy ezzel azt mondod, hogy pl a Rádió1 vagy a MusicFM stb. hadd adjon továbbra is olyan zenéket, amiket a zenei szerkesztőik szeretnének, és nyugodtan tegyenek magasról a hallgatóik igényeire továbbra is, holott elvileg ők a hallgatókért lennének. A Balázs top 100-ból egyértelműen az derült ki, hogy a hallgatók nincsenek megelégedve a kinálattal teljes mértékben, tehát itt lenne az ideje változtatni. Nagyon jó kérdés, hogy vajon kiket akarnak kiszolgálni, hogyha ezek szerint nem a hallgatóikat?
Nyilván mindkét rádióban zokognak a sarokban és rimánkodnak a Magasságoshoz, hogy valaki árulja már el, vagy legalábbis mutasson utat, hogy hogyan kéne 2017-ben rádiózni...
A hallgatói igényekről annyit, hogy a legtöbb embernek az sem tűnik fel, hogy egy Axwell/Ingrosso 3 órán belül 3x lement... Nekem feltűnik, mert érdekel ez a szféra, a legtöbb ÁTLAG embernek arról sincs fogalma, hogy melyik rádió melyik frekvencián szól, mert azzal van elfoglalva, hogy dolgozzon, és hogy este hazaérjen melóból, elhozza a gyerekét az iskolából/főzzön stb.
Ezek a rádiók az ilyen átlag embereknek szólnak. Ha én unom, azt csinálom, hogy belehallgatok egy Pete Tong féle Essential Selectionbe péntek esténként a BBC R1-on, hogy halljam, mik az aktualitások, és nem azon vergődök, hogy a hazai rádiók "lehetnének jobbak is".