RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#171140  Szerző: RadioFan

noartist írta:11:18 - Despacito
12:02 - Despacito
A zenei igazgató lehetne figyelmes annyira, hogy nem rakja be 11-kor, miközben tudja, hogy a Top 50 ezzel fog indulni.
Meg arra is oda lehetne figyelni, hogy ami 5-6 között megy a mixben, azt ne tegyék már be négy után könyörgöm…
 #171139  Szerző: noartist

11:18 - Despacito
12:02 - Despacito
A zenei igazgató lehetne figyelmes annyira, hogy nem rakja be 11-kor, miközben tudja, hogy a Top 50 ezzel fog indulni.
 #171137  Szerző: Dani

benjamin írta:Az ország egyik legnagyobb rádiójában túl monoton 10-17-is ugyanaz a műsorvezető.Akkor is ha csak a Pesti frekin van így.Szerintem nincs pénz hiányban a rádió ahhoz hogy felvegyenek valakit.
Szerinted ki lenne jó műsorvezető? Továbbá nem lenne jó ötlet egy délutáni műsor, ami a roadshowra hasonlitana? Persze ez csak egy ötlet.
 #171136  Szerző: benjamin

Az ország egyik legnagyobb rádiójában túl monoton 10-17-is ugyanaz a műsorvezető.Akkor is ha csak a Pesti frekin van így.Szerintem nincs pénz hiányban a rádió ahhoz hogy felvegyenek valakit.
 #171135  Szerző: Nightman

mlaszlo írta:Valóban szélesebb lett a zenei kínálat és nincs annyi ismétlés mint néhány hónapja.
Szerintem egy női műsorvezető hiányzik még, bár lehet, hogy a helyi műsorsávokban vannak női műsorvezetők is, ezt nem tudom.
Na meg arra lennék kíváncsi továbbra is, hogy a Velence 90.4 frekvencia mikor indul el :)
...vagy hogy a budapestivel /mikor/ kezdenek /e/ valamit..
 #171133  Szerző: mlaszlo

Valóban szélesebb lett a zenei kínálat és nincs annyi ismétlés mint néhány hónapja.
Szerintem egy női műsorvezető hiányzik még, bár lehet, hogy a helyi műsorsávokban vannak női műsorvezetők is, ezt nem tudom.
Na meg arra lennék kíváncsi továbbra is, hogy a Velence 90.4 frekvencia mikor indul el :)
 #171127  Szerző: Nightman

pocsolya írta:
Gyurii írta:
BroCreSt írta:Lassan az összes helyi rádió Rádió 1 lesz, az unalmas, agyonjátszott mai slágerekkel együtt.
Ha lenne valtozatosabb, szinesebb rotacio teljesen uj szignalokkal meg talan kritika sem erne annyi...
Az van, napok óta, de bégetni biztosan jobb, mint belehallgatni.
Megerősítem,szélesedik a zenei paletta,valamelyik délután nem is hittem hogy az r1-en van a rádió mikor ez ment.. :)
https://youtu.be/vFniAoCqi6k
 #171125  Szerző: pocsolya

Gyurii írta:
BroCreSt írta:Lassan az összes helyi rádió Rádió 1 lesz, az unalmas, agyonjátszott mai slágerekkel együtt.
Ha lenne valtozatosabb, szinesebb rotacio teljesen uj szignalokkal meg talan kritika sem erne annyi...
Az van, napok óta, de bégetni biztosan jobb, mint belehallgatni.
 #171124  Szerző: Tomi76

Gyurii írta:
Sőt!! A hallgatottsági számok tényleg olyanok lennének, vagy közel olyanok mint amilyennek beállítják most őket. Azért véleményem szerint olyanok is akadnak a vidéki régiókban akik sok év után éppen most keresnek más rádiót miután heteken át ugyanazt a monotonitást kell hallgatniuk. Itt egyedül a Balázsék sávja az ami elver mindent.
  • 1
  • 636
  • 637
  • 638
  • 639
  • 640
  • 1021