RADIOSITE Fórum

• Politika

#171173  Szerző: kukac

altermanus írta:nekem jó ez a rezsim... Németh Szilárdon jobban röhögök, mint egy kabarén... :troll:
...azt nem tudom, hogy egyébként vannak-e ilyen jellegű irányultságai, de az én zsebemre csak ne humorizáljon senki!
 #171171  Szerző: altermanus

nekem jó ez a rezsim... Németh Szilárdon jobban röhögök, mint egy kabarén... :troll:
 #171160  Szerző: kukac

djlacee írta:
kukac írta:
djlacee írta:R.I.P. Magyarország
francokat, csak el kell menni választani... mindenkinek, akinek szar ez a rezsim.
De kit?
ez most másodlagos kérdés. bárkit.
 #171159  Szerző: asr27

kukac írta:francokat, csak el kell menni választani... mindenkinek, akinek szar ez a rezsim.
+1
 #171158  Szerző: djlacee

kukac írta:
francokat, csak el kell menni választani... mindenkinek, akinek szar ez a rezsim.
De kit?
 #171157  Szerző: kukac

#171155  Szerző: djlacee

R.I.P. Magyarország
 #171154  Szerző: LuciFerko

:gülü2:
 #171152  Szerző: noartist

A baloldal most nyerte meg a 2018-as választásokat a Fidesznek.
 #171150  Szerző: asr27

BMáté írta:A spanyolok adtak egy kis ízelítőt a "nyugati típusú" demokráciából... :vomit:
Inkább Nyugat, mint Kelet! :vomit:
Milyen érdekes, miért nem Keletre menekülnek a magyarok az orbáni Magyarországból?
Ja mert Keleten mégsem olyan jó és pénz sincs.... Vagyis van, csak a határtalan korrupciónak köszönhetően nem a dolgozó emberek élvezhetik, hanem 1-2 vezető. Lásd : putyin elvtárs és geci viktor.
orbánék pedig egyre jobban az Orosz és Észak-Koreai verziót erőltetik: Titkolózás a közpénz költésekről, törvénybe ütköző plakáttépkedés, stb...
Az Őcsényi történettel valahogy nem dicsekedtél ennyire moderálva! Az pedig az orbáni demokráciát mutatta be, elég rendesen! :vomit: :hit:
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 519