RADIOSITE Fórum

• Politika

#171260  Szerző: frekivadasz

asr27 írta:Óriási meglepetés lett volna, ha a másik fidesss hívő nem okoskodik ide valamit, ami ellenem szól!
Óriási meglepetés lett volna, ha érdemben reagálsz a hozzászólásomra, valamint nem viselkednél úgy, mintha csak körülötted, meg a saját kis vágyaid körül forogna a világ.

Azt, hogy már sokadszorra teljesen valótlant állítasz, mondani sem kell.
 #171259  Szerző: BMáté

asr27 írta:Óriási meglepetés lett volna, ha a másik fidesss hívő nem okoskodik ide valamit, ami ellenem szól!
Óriási meglepetés lett volna, ha érdemben reagálsz a Politika topicnak megfelelő hozzászólásaimra.
 #171257  Szerző: asr27

Óriási meglepetés lett volna, ha a másik fidesss hívő nem okoskodik ide valamit, ami ellenem szól!
 #171255  Szerző: frekivadasz

asr27 írta:beszarás, basszus... beszarás... mindenre tud valami "magyarázatot" vakkantani
Ezt logikus érvelésnek hívják. A vakkantás az pont a te legutóbbi hozzászólásod volt.

asr27 írta:csak, hogy ne a fidesz jöjjön ki rossznak!
Minden világos.
 #171253  Szerző: BMáté

asr27 írta:beszarás, basszus... beszarás... mindenre tud valami "magyarázatot" vakkantani, csak, hogy ne a fidesz jöjjön ki rossznak! beszarás ez az ember! Az eszem megáll... Tipikus fideszes...
hát tudod mit? Neked az is helyes lenne, ha az egész országot eladná a fidesz Kínának vagy Vietnámnak, csak azért mert a fidesz csinálja!!! ezek vagytok, ti fideszesek, ezek!
Te voltál kíváncsi a véleményemre. Jut eszembe, ismétlem magam: "Egyébként, ha már a kellemetlen témáknál tartunk, a minimálbérrel, kivándorlással és Katalóniával kapcsolatos reakcióid mintha elmaradtak volna..."
Továbbá, tehát mikor akartalak én elhallgattatni téged?
 #171252  Szerző: asr27

beszarás, basszus... beszarás... mindenre tud valami "magyarázatot" vakkantani, csak, hogy ne a fidesz jöjjön ki rossznak! beszarás ez az ember! Az eszem megáll... Tipikus fideszes...
hát tudod mit? Neked az is helyes lenne, ha az egész országot eladná a fidesz Kínának vagy Vietnámnak, csak azért mert a fidesz csinálja!!! ezek vagytok, ti fideszesek, ezek!
 #171251  Szerző: BMáté

noartist írta:Annyi hozzászólás születik itt olykor-olykor, hogy csak felületesen futjuk át őket, és néha átsiklunk felette. Most kimoderáltam a sértő részt, igyekezzen mindenki kulturáltan vitázni innentől. Ha ez nem megy, ismét gyűjtögetheti a figyelmeztetéseket az illetékes.
Persze, világos, köszönöm a gyors intézkedést! Milliószor megjegyeztem már, hogy a véleménnyel abszolút semmi gond, de ez a hangnem, amit Asr alkalmaz...minősíthetetlen. Nálam most lépte át a határt.
 #171249  Szerző: BMáté

asr27 írta:befejezted a hisztit fiacskám?! Ne tereld el a szót azokról a fontos kérdésekről, témákról, amit a hozzászólásomban írtam!
Fiacskám...kreatív, még szerencse, hogy édesapám dolgos, szorgalmas és precíz ember, így biztosan nem keverlek össze benneteket. :D
Érdekes módon nem dicsekedtél, azzal, hogy a vezíred kiadta parancsba a kormányhivataloknak, hogy tépkedjék le a plakátokat! Szidod a nyugati típusú demokráciát, amikor itthon már gyakorlatilag nem is létezik a demokrácia! Az őcsényi esetről sem tudtál egy mondatot sem írni, a vietnámi korház építésről sem! Miről is beszélünk? Annyira tipikus fidesz gondolkodású vagy, hogy az már valami szánalmas!
Tehát, ha nem tudok, vagy nem akarok véleményt formálni egy adott ügyben, akkor "fidesz gondolkodású" leszek? Egyébként ha annyira érdekel (hirtelen nagyon érdeklődő lettél...) például a vietnámi történettel kapcsolatos véleményem, a Bajnai-kormány idején rosszabb állapotban volt az egészségügy, ez tény. Ennek ellenére neki meg kellett kötnie ezt a megállapodást. Szakmailag ez újabb kudarc, pedig már 7 éve nem miniszterelnök, szerencsére. Szerinted ebben a helyzetben vissza kellett volna lépnünk? Tudod, hogy annak milyen diplomáciai felhangja lett volna a Távol-Keleten? Előbb gondolkozz! (Ugyanaz az analógia, mint a 4-es metró esetén egyébként.)
Vegyél példát a vezíredről! Napi szinten gecinek nevezi az egykori legjobb barátja, mégsem hisztizik, legalábbis nyilvánosan nem!
Épp ez az, te nem vagy a barátom, és ezt a hangnemet még a barátaimnak sem tűröm el, nemhogy egy ilyen nyikhajnak, mint te.
Mondjuk, ha belegondolok, velem már ugyanazt csinálod, mint a g*ci viktor: Leírom valóságot, erre te megpróbálsz elhallgattatni!
Például mikor?

Egyébként, ha már a kellemetlen témáknál tartunk, a minimálbérrel, kivándorlással és Katalóniával kapcsolatos reakcióid mintha elmaradtak volna...
 #171247  Szerző: noartist

Mindenkinek ajánlanám figyelmébe a Magyar Nemzet mai vezércikkét.
 #171246  Szerző: noartist

BMáté írta:
asr27 írta: ... moderálva ...
Kedves Moderátorok! Ez tényleg belefér? Értem én, hogy a Politika topicban mindent szabad, még hülyének lenni is...de ennyire műveletlen bunkónak? Nem megbánt a dolog, elengedem az ilyet, viszont kezd nagyon unalmas lenni, nálam most telt meg ez a dolog, és nem mellesleg megöli a normális vitakultúrát.
Annyi hozzászólás születik itt olykor-olykor, hogy csak felületesen futjuk át őket, és néha átsiklunk felette. Most kimoderáltam a sértő részt, igyekezzen mindenki kulturáltan vitázni innentől. Ha ez nem megy, ismét gyűjtögetheti a figyelmeztetéseket az illetékes.
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 517