RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#171677  Szerző: noartist

witiruve írta:Nagyon elfideszesedett az egész RadioSite vezetősége is.
Ezzel már együttjár a 89.5 Music FM lejáratása, és a Rádió 1 seggének fényesre nyalása.
Nyírjuk ki a helyi rádiókat terv 2017
Kifejtenéd? Mivel "járatjuk le" a Music FM-et? Komolyan érdekel.
 #171676  Szerző: witiruve

Nagyon elfideszesedett az egész RadioSite vezetősége is.
Ezzel már együttjár a 89.5 Music FM lejáratása, és a Rádió 1 seggének fényesre nyalása.
Nyírjuk ki a helyi rádiókat terv 2017
 #171675  Szerző: noartist

asr27 írta:
már nem leszünk elnézőek
Miért többes számban beszélsz?
Itt egyedül te osztod az eszt, te osztod a figyelmeztetéseket, amióta bejutottál a moderátorok közé. Nem igaz hogy nem lehet felfogni, hogy a mai rádiós piac több szálon kötődik a politikához, hát még a rádio 1. Szoval szerintem nem kéne visszaélned a rangoddal, érdekes módon a többi moderátor nem pattog meg okoskodik hetente, mint te!
Kevesebb a szabadidejük, meg a huzalmuk egyesekhez már. Neked a stílusoddal szokott gond lenni, nem a mondanivalóddal.

u.i.: a napló szerint a figyelmeztetéseid felét osztottam én.
 #171674  Szerző: asr27

már nem leszünk elnézőek
Miért többes számban beszélsz?
Itt egyedül te osztod az eszt, te osztod a figyelmeztetéseket, amióta bejutottál a moderátorok közé. Nem igaz hogy nem lehet felfogni, hogy a mai rádiós piac több szálon kötődik a politikához, hát még a rádio 1. Szoval szerintem nem kéne visszaélned a rangoddal, érdekes módon a többi moderátor nem pattog meg okoskodik hetente, mint te!
 #171673  Szerző: kukac

noartist írta:Figyelem!

Lezártam már a sokadik jelentést következmények nélkül, de ha mégegyszer valaki belekezd egy személyeskedő, politizáló témába, akkor már nem leszünk elnézőek.

Minden ilyesmit meg lehet vitatni a Politika topikban. (Viszont a személyeskedés, a másik vulgáris sértegetése ott is szankcionálásra kerül!)

Igen, a Rádió 1 továbbra is Andy Vajna tulajdona, terjeszkedik, és utóbbi miatt lesz a jövőben is háborgás még sok esetben. Viszont a Radio1.hu nem politizál, ahogyan az adásfolyamban is maximum a Balázsékban kerül elő politikai téma. Amíg ez nem változik meg, az állandó offolást kerüljük.

u.i.: van Dühöngő topik is.
...már elnézést, de akkor ezek szerint pl. az éppen most futó Soros-kampányt te a szórakoztató tartalomhoz soro(s)lod? :)
 #171672  Szerző: noartist

Figyelem!

Lezártam már a sokadik jelentést következmények nélkül, de ha mégegyszer valaki belekezd egy személyeskedő, politizáló témába, akkor már nem leszünk elnézőek.

Minden ilyesmit meg lehet vitatni a Politika topikban. (Viszont a személyeskedés, a másik vulgáris sértegetése ott is szankcionálásra kerül!)

Igen, a Rádió 1 továbbra is Andy Vajna tulajdona, terjeszkedik, és utóbbi miatt lesz a jövőben is háborgás még sok esetben. Viszont a Radio1.hu nem politizál, ahogyan az adásfolyamban is maximum a Balázsékban kerül elő politikai téma. Amíg ez nem változik meg, az állandó offolást kerüljük.

u.i.: van Dühöngő topik is.
 #171624  Szerző: Gyurii

asr27 írta:
Gyurii írta:
asr27 írta:http://hirtv.hu/ahirtvhirei/elmenekult- ... ke-1405539
Magyarországon ez így működik. :x
HirTV is egy köpönyegforgató banda, de ez politika nem menjünk bele... :punch:
Miért is? Azért mert érdeklődni próbált a szabálytalanul terjeszkedő vajna rádió pályázatai felől? Jogállamban ilyen nem törtenhetne meg, es olyan sem, hogy egy közpénzen eltartott milliárdos nő hátat fordít a riporternek! Ha nem lenne simlisseg az ügyben, nem menekülne a kérdések elől! Remélem jövőre akkorát bukik ez a maffia banda, hogy többet a hatalom közelébe se kerulnek!
Rémesen egyszerű, amíg pénzelte a Fidesz tizenévig nyalta a lukát (Bödőcs: 24 órás imazsámoly OV felé fordítva.) miután jött a gec!zés elapadt a mani, és átváltozott Atv-be. :)

Sajnos vagy nem sajnos bukni sem fog.
 #171623  Szerző: asr27

Gyurii írta:
asr27 írta:http://hirtv.hu/ahirtvhirei/elmenekult- ... ke-1405539
Magyarországon ez így működik. :x
HirTV is egy köpönyegforgató banda, de ez politika nem menjünk bele... :punch:
Miért is? Azért mert érdeklődni próbált a szabálytalanul terjeszkedő vajna rádió pályázatai felől? Jogállamban ilyen nem törtenhetne meg, es olyan sem, hogy egy közpénzen eltartott milliárdos nő hátat fordít a riporternek! Ha nem lenne simlisseg az ügyben, nem menekülne a kérdések elől! Remélem jövőre akkorát bukik ez a maffia banda, hogy többet a hatalom közelébe se kerulnek!
  • 1
  • 628
  • 629
  • 630
  • 631
  • 632
  • 1021