RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#171837  Szerző: altermanus

kukac írta:
noartist írta:
altermanus írta:én valami nagyobb és vakmerőbbre gondolnék................................
Pákó show... :troll:
Le is húzhatnák a rolót.
Pedig beszél úgy magyarul, mint kuki...
így van... :troll:
 #171835  Szerző: radio1akos

Marcii írta:Cooky már most lelépett?
Csak szabin van! Holnap már lesz. Üdv. a műkuki
 #171832  Szerző: Marcii

Cooky már most lelépett?
 #171831  Szerző: kukac

noartist írta:
altermanus írta:én valami nagyobb és vakmerőbbre gondolnék................................
Le is húzhatnák a rolót.
Pedig beszél úgy magyarul, mint kuki...
 #171829  Szerző: noartist

Le is húzhatnák a rolót.
 #171828  Szerző: altermanus

én valami nagyobb és vakmerőbbre gondolnék................................
 #171827  Szerző: frekivadasz

Remélem Pyna show :D
 #171826  Szerző: Dani

witiruve írta:A Rádió 1 Balázséknak köszönheti a hallgatottságát.. Különben sehol nem lenne, főleg, hogy Cooky is lelép a közeljövőben. Egyre kevesebb Cooky Show promó megy, a héten sincs, sőt, már bejelentette, hogy elmegy repülni, csak azt nem, hogy mikor áll fel a Rádió 1-től. Nem lepődnék meg, ha úgy tűnne el mint anno, hogy egyik napról a másikra nem megy be.
Az online hallgatottságban csupán annyi a furcsa, hogy néha leállnak a szerverek, és ez látszik a grafikonon is, viszont az is látszik hogy akármennyit áll a szerver ( 1-2-3-4-5 óra ) ugyanonnan folytatódik, ahol abbahagyta.
Azt meg nekem ne mondja senki, hogy órákon át mindenki nyomogatja a refresh gombot, mert ez lenne az ésszerű magyarázat erre a grafikonra.
Természetesen a StreamStat is írja, hogy a mérést ne vegyük kp-nak, mert nem ellenőrizhető, de szerintem mindenki tudja, hogy aki rendszergazda/informatikus az R1-nél ( Ő volt korábban a 89.5-ben is ) ért a szakmához, és egy picit átírni az Icecast szervert neki nem nagy meló..
Magyarország még nem érett meg a netrádiózás korszakára, mert még mindig krva drágák a korlátlan mobilnetes csomagok..
Mi lesz majd a Cooky show helyett?
 #171825  Szerző: nyikolaj

Ne vicceljünk már ezzel az online hallgatással..legyen akár számítógépről vagy mobilról.. Személy szerint nem fogom csupán azért bekapcsolni a gépet,hogy online hallgaasak valamilyen rádiót! Ugyan már! Az nem olyan mintha a hifi szólna.Én nem a sz.gép alap zúgását akarom hallgatni, meg nem egy kis hangfalból ami nem hoz semmi akusztikát! Mobilról meg még úgyse..A mai mobilok lemerülnek 2,5 óra alatt,nem beszélve,hogy korlátlan net 100 emberből talán 1-nek van.
 #171824  Szerző: witiruve

A Rádió 1 Balázséknak köszönheti a hallgatottságát.. Különben sehol nem lenne, főleg, hogy Cooky is lelép a közeljövőben. Egyre kevesebb Cooky Show promó megy, a héten sincs, sőt, már bejelentette, hogy elmegy repülni, csak azt nem, hogy mikor áll fel a Rádió 1-től. Nem lepődnék meg, ha úgy tűnne el mint anno, hogy egyik napról a másikra nem megy be.
Az online hallgatottságban csupán annyi a furcsa, hogy néha leállnak a szerverek, és ez látszik a grafikonon is, viszont az is látszik hogy akármennyit áll a szerver ( 1-2-3-4-5 óra ) ugyanonnan folytatódik, ahol abbahagyta.
Azt meg nekem ne mondja senki, hogy órákon át mindenki nyomogatja a refresh gombot, mert ez lenne az ésszerű magyarázat erre a grafikonra.
Természetesen a StreamStat is írja, hogy a mérést ne vegyük kp-nak, mert nem ellenőrizhető, de szerintem mindenki tudja, hogy aki rendszergazda/informatikus az R1-nél ( Ő volt korábban a 89.5-ben is ) ért a szakmához, és egy picit átírni az Icecast szervert neki nem nagy meló..
Magyarország még nem érett meg a netrádiózás korszakára, mert még mindig krva drágák a korlátlan mobilnetes csomagok..
  • 1
  • 631
  • 632
  • 633
  • 634
  • 635
  • 1027