RADIOSITE Fórum

• DAB+

#172408  Szerző: Sszilu

djlacee írta:
Sszilu írta:Nyitra adóját a 11C-ről áthangolták a 10C-re.
És áttették egy másik árbócra, illetve irányított lett, így most már alig fogható itt nálunk :(
Néztem én is, hogy a 20 kW ellenére gyengült a vétel. Ráadásul valószínű, hogy beleszól a 10B és a 10D csatornába is, ugyanis nem kiolvasható jelet produkál mindkét szomszédos csatornablokk.
 #172407  Szerző: djlacee

Sszilu írta:Nyitra adóját a 11C-ről áthangolták a 10C-re.
És áttették egy másik árbócra, illetve irányított lett, így most már alig fogható itt nálunk :(
 #172404  Szerző: Sszilu

Nyitra adóját a 11C-ről áthangolták a 10C-re.
 #172312  Szerző: zsofi75

Ilyenkor vagyok mérges,mert a múltkori vihar kárt tett az antennamban amivel a DAB is jött Budapestről folyamatosan,Szlovákia Nitrarol,Pozsonybol csak ritkán,és Szloveniabol is sikerült már a vétel. Mindez egy V polaros CCIR antennaval a jelenleg még a Pesti DAB-ot sem fogom ,csak bent a negyediken.
 #172274  Szerző: djlacee

Az FMLIST adatbázisa alapján November 22-én (egyes információk szerint már 15-én) indul a horvát DAB+ teszt, méghozzá a következő telephelyekről: Zagreb/Sljeme 9C, Mirkovica 9C, Ivanšcica 9C, Učka 11C
 #168440  Szerző: altermanus

djlacee írta:Ausztriában lezárult az első kör, tegnapig lehetett benyújtani a pályázati ajánlatokat az első DAB+ muxra. Az országos 1-es MUX-ra csak az ORS pályázott, ő vállalta, hogy 11 rádiót indít. Bécsben egy helyi muxra a Radio Technikum pályázott. Remélem hamarosan szerződéskötés lesz, és indul a telepítés
én abban reménykedem, hogy a kék teszkós dabvevőmmel tudom fogni kint az udvaron :), bár egy kicsit rossz előérzetem van a vétellel kapcsolatban...
 #168439  Szerző: djlacee

Ausztriában lezárult az első kör, tegnapig lehetett benyújtani a pályázati ajánlatokat az első DAB+ muxra. Az országos 1-es MUX-ra csak az ORS pályázott, ő vállalta, hogy 11 rádiót indít. Bécsben egy helyi muxra a Radio Technikum pályázott. Remélem hamarosan szerződéskötés lesz, és indul a telepítés
 #166683  Szerző: djlacee

Sszilu írta:Elindult a 12B-n egy újabb bécsi multiplex, tartalma megegyezik a 11D-n fogható, másik bécsi csomaggal.
El is kezdtek variálni a mux-al, eltűnt a SoundTraxx és a LoungeFM, viszont felkerült a Radio U1 Tirol
 #166635  Szerző: Sszilu

Elindult a 12B-n egy újabb bécsi multiplex, tartalma megegyezik a 11D-n fogható, másik bécsi csomaggal.
 #166246  Szerző: djlacee

Javasolnám a téma további boncolgatására ezt a topikot:
viewtopic.php?f=13&t=282
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 72