RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#17278  Szerző: mg

az egyébként baromi meghatározó vélemény, hogy az így tévéztek ti c. műsor készítőinek mi tetszik meg mi nem, valóban :D
 #17277  Szerző: RXon

Mauro írta:Néztem valamelyik nap az Így tévéztek ti című műsort a műsör vezetőknek se nagyon tetszet Timo. Meg nézném, hogy RISE hallgatok hány százalékának ellenszenves emberke.
Ilyen felmérés tuti nem fog készülni. :D Egyébként meg nem a Timoval van a baj,hanem azokkal,akik odaengedték.Ezek az emberek egy majmot is odaraknànak a miki elé.Na de nem adok ötleteket. :D
 #17268  Szerző: LuciFerko

ajaj. ugye a műsör után jön a műnő...
 #17266  Szerző: mg

műsOr
 #17265  Szerző: Mauro

Néztem valamelyik nap az Így tévéztek ti című műsort a műsör vezetőknek se nagyon tetszet Timo. Meg nézném, hogy RISE hallgatok hány százalékának ellenszenves emberke.
 #16891  Szerző: RXon

Ezek a station ID-k tényleg jòk,ha nem viszik öket tùlzàsba.
 #16890  Szerző: RXon

Sakál írta:
RXon írta:
Sakál írta:Amúgy meg meg is rohadhatsz ha nagyon szeretnél...
Ki bàntott ember?
" :punch: "
Gyere,sìrd ki magad a vàllamon,ha fàjt! ^^
 #16879  Szerző: LuciFerko

túl hangos az aláfestő, alig érteni amit mondanak...
 #16876  Szerző: Sakál

Flash írta:Ismét egy újítást vezettek be a srácok, amely több külföldi dance rádióban, és annak idején a Roxyban is hallható volt még 2004 előtt. Azaz station ID-kat helyeztek el néhány zenében a "kiállásoknál", mint például "this iiiis riiise eeef eeem". Jó az ötlet nagyon. De tényleg. Nekem tetszik.
Meg ismét vannak musicmenük is, mint ahogy a budapesti indulásuk előtt már volt egyszer.
 #16875  Szerző: Sakál

RXon írta:
Sakál írta:Amúgy meg meg is rohadhatsz ha nagyon szeretnél...
Ki bàntott ember?
" :punch: "
  • 1
  • 371
  • 372
  • 373
  • 374
  • 375
  • 470