RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#172740  Szerző: Dani

A Roxy az most milyen zenéket játszana? Én manapság csak retro rádióként tudnám elképzelni, mert ma már nem is igazán gyártanak olyan zenéket, amiket a Roxy játszott régen.[/quote]

Ha lenne ma Roxy, zeneileg kb. olyan lenne, mint a Music FM.[/quote]

Én főleg az utolsó éveiben hallgattam, és zeneileg valóban azt az irányt követte, mint a Music FM most - csak a kor slágereihez igazodva.

Egy feltámasztott Roxy valós konkurencia lenne a Music FM számára. (vagy alternatíva, utód- 2019 után én egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy esetleg felcsendüljön egy Roxy a 89.5-ön).

Ja, nem voltak magyar zenék - ha tévednék, javítsatok ki.[/quote]

Tényleg nem voltak a Roxyn magyar zenék, és egy kicsit kiábránditó lenne, ha úgy támasztanák fel a Roxyt, hogy kénytelen lenne magyar zenét is felvállalni. Valahogy már nem ugyanaz lenne, amilyen régen volt.
 #172739  Szerző: Dani

Szerintem a 2000-2010 közötti zenéket is most már nyugodtan bele lehetne venni a retro kategóriába. A SlágerFM-nél azt nem értem, miért csak a 90-es évekig bezárólag játszik zenéket, amikor például a mai harmincas korosztály szerintem szivesen venné, ha a 2000-es évekből is válogatnának ezek a rádiók. Jelen pillanatban nincs olyan rádió, amelyik ezeket játszaná, pedig szerintem az igény meg lenne rá.
 #172738  Szerző: noartist

Sakál írta:
Dani írta:
tomee írta:Amúgy ezek után szinte biztos vagyok benne, hogy a Roxy-t tavaly azért védették le, hogy tudjanak valamit csinálni majdan a Music helyett.
A Roxy az most milyen zenéket játszana? Én manapság csak retro rádióként tudnám elképzelni, mert ma már nem is igazán gyártanak olyan zenéket, amiket a Roxy játszott régen.
Ha lenne ma Roxy, zeneileg kb. olyan lenne, mint a Music FM.
Én főleg az utolsó éveiben hallgattam, és zeneileg valóban azt az irányt követte, mint a Music FM most - csak a kor slágereihez igazodva.

Egy feltámasztott Roxy valós konkurencia lenne a Music FM számára. (vagy alternatíva, utód- 2019 után én egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, hogy esetleg felcsendüljön egy Roxy a 89.5-ön).

Ja, nem voltak magyar zenék - ha tévednék, javítsatok ki.
 #172735  Szerző: Sakál

Dani írta:
tomee írta:Amúgy ezek után szinte biztos vagyok benne, hogy a Roxy-t tavaly azért védették le, hogy tudjanak valamit csinálni majdan a Music helyett.
A Roxy az most milyen zenéket játszana? Én manapság csak retro rádióként tudnám elképzelni, mert ma már nem is igazán gyártanak olyan zenéket, amiket a Roxy játszott régen.
Ha lenne ma Roxy, zeneileg kb. olyan lenne, mint a Music FM.
 #172721  Szerző: djlacee

Adják oda nekik az országos csomagot, aztán nyugodjon meg mindenki
 #172720  Szerző: Wolfman

Consequence írta: De azon sem lennék meglepődve,ha az új országos indulna heteken belül.
Nem fog, McNutt még mindig perel. Mintha az lenne az érdeke, hogy ne szóljon semmi az országos kereskedelmi frekin :( "Ha mi nem sugározhatunk, akkor más se"?
 #172718  Szerző: Consequence

Milán írta:Bocs, de már keveredik a még meg nem nyert rádióval. Ami Retro Rádióként indul, az a jelenlegi Rádió Q frekvenciája, a POP FM (Pop Rádió) meg a tervezett országos aminek még nincs is meg a nyertese, majd maximum nyáron.

Igazad van.Bocsánat.
Bár a hvg-s cikk nem egyértelmű,mivel tartalma szerint "akár" lehetne az új országos is.
Részemről ebből adódott a félreértés.
De azon sem lennék meglepődve,ha az új országos indulna heteken belül.
Hiszen kis országunk a korlátlan lehetőségek hazája :)
 #172717  Szerző: Milán

Bocs, de már keveredik a még meg nem nyert rádióval. Ami Retro Rádióként indul, az a jelenlegi Rádió Q frekvenciája, a POP FM (Pop Rádió) meg a tervezett országos aminek még nincs is meg a nyertese, majd maximum nyáron.
 #172716  Szerző: Consequence

Milán írta:
ClassCredo írta:
tomee írta:Na, mégiscsak....?

http://hvg.hu/elet/20171126_Uj_Vajnarad ... _hamarosan
http://epub.hpo.hu/e-kutatas/?lang=HU

Úgy látszik igaz a hír. A nyíregyházi Retro Rádióval nem lesz ütközés?
Nem, mert addig Lölö biztos megveszi :troll:

Nem hiszem,hogy lenne ütközés, a nyíregyházival,mert ez a hírek szerint POP FM néven fog futni.
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 102