Kovi02 írta:Most csak az 5 elemes CCIR yagit tudtam rákötni a TV-re,és R1-en itt is van valami.(pedig a TV nem egy érzékeny fajta)Ennyi jött össze:

Kovi02 írta:Most csak az 5 elemes CCIR yagit tudtam rákötni a TV-re,és R1-en itt is van valami.(pedig a TV nem egy érzékeny fajta)Ennyi jött össze:

joe írta:Most csak az 5 elemes CCIR yagit tudtam rákötni a TV-re,és R1-en itt is van valami.(pedig a TV nem egy érzékeny fajta)Kovi02 írta:OIRT-on nálad van valami? Itt még nincs semmi.Csak a TV R1-en, most már 1tv, előtte Rossia1 volt...
Kovi02 írta:OIRT-on nálad van valami? Itt még nincs semmi.Csak a TV R1-en, most már 1tv, előtte Rossia1 volt...
joe írta:Ismét beindult az R1...16:10 CET!
Kovi02 írta:Most van valami? 28 megán kelet felé már indul a terjedés.R1-en vivőket látok, de TV képhez kevés...
Gr3g0ry írta:Többnyire "D/K" SECAM -ot használnak, ritkább a "D/K" PAL, ill. Szentpétervár, Moszkva és Szocsi "D rendszerhez" illesztett NICAM hangrendszerben is sugároz...Joejoe írta:Tipikus MS...közben nálam R1-en Moszkva ff képpel, hang nélkül...JoeEgyik "hangnormával" se jött?
joe írta:Tipikus MS...közben nálam R1-en Moszkva ff képpel, hang nélkül...JoeEgyik "hangnormával" se jött?